*****Gotlands sparkade f d polischef Thommy Anderberg som hukar sig mellan hyllorna på ICA Atterdags*****

Jag smet in på ICA Atterdags här i Visby för att handla lite ikväll och gjorde sedan ett uttag i bankomaten i det isande blåshålet precis utanför affären.När 500-ingen ploppade  ut så kom jag på att jag ville ha den i växel och skyndade därför mot sidingången och öppnade dörren och fann vägen blockerade av en kort men fet gubbe.Först såg han kaxig ut och tänkte insistera på att få gå ut först men så sjönk hans kroppshållning ihop och blicken plötsligt fylld av rädsla vek undan.Dottern som var med;den tjocka, fnittrade nervöst och man undrar vad hon ser för lustigt med pedofiltragedin i generation efter generation…

Eller vad det är för lustigt med att ha en sådan ynklig fegis till pappa som inte kan stå för vad han gjort och det helvete han orsakat för mig på den här nepotism ön?Typiskt är också att först blir han livrädd när han får syn på mig och minns vad han ställt till,och än värre,i hans tankar, kommer att få stå för det i högre rätt ,inom tio år .För att jag anser ,liksom alla andra med sans och vett i behåll,att alla är lika inför lagen (även om detta aldrig sker i praktiken så står det så i Svea Rikes lags teoribok).

Inte helt olikt storhetsvansinnet hos tyskarna under världskriget när de såg sig själva som herrefolket och förväntade sig att alla skulle flytta sig för dem när de kom struttande.Se bara på andra korta nazister med storhetsvansinne Hitler och Goebbels t ex ;vad fanns det väl heller för ”ariskt” eller ens vackert hos dem?Hu!

Tänk… vilken underlig känsla att som kvinnligt brottsoffer se ett sådant ynkligt uppträdande hos en kriminell f d polis.Allt ont han gjort mig då han ännu var i tjänst hösten 2006, tänk bara att vara så korkad som denne Thommy Donald Anderberg och bryta mot tystnadsplikten.Sitta och lämna ut personliga uppgifter om ett kvinnligt brottsoffer till sadistiska bögar  och pedofiler.Och för all del även till sexistfascistiska stenkorkade gärningsmän till chaufförer.

När lille mannen (han är mer än huvudet kortare än mig) insåg att hans brott mot tystnadsplikten hade avslöjats så gör han en egen utryckning till Konsum i Lärbro och spöar upp en av gärningsmännen Lars-Gunnar Ahlström för att han spridit ut uppgifter ibland dränghjonen till chaufförer på Swebus busstation här i Visby om mig hösten 2006.

Det är ju alltid trevligt när dumma personer får på nöten ,fast det blir mindre attraktivt när en snart f d polisintendent och tillika polischef gör det för att han själv kommer att få sparken pga brottet mot tystnadsplikt….Och ändå..Donald fick minsann sin feta pension liksom den förra sparkade länspolismästaren Wilen.Trots att de båda skulle ha sparkats omedelbart utan pension för sina brott i tjänsten.Och vid det här laget orsakat mig 8 års helvete på den här äckliga korrumperade ön,så det är ju inte konstigt att man blir, minst sagt, irriterad när de två minuter senare sitter och inväntar mig när jag går ut på parkeringen.De har ,liksom min kompis parkerat nära ingången och nu dröjer de sig kvar för att se vart jag tar vägen,dvs vilket fordon jag går in i.Rena stalkingen!

Minns en polis som påtalade att ”mina chefer tycker det här är rena tramset” …jomenvisst ,det är klart att en veritabel hetsjakt med direkta hatbrott såsom misshandel,olaga hot,hets mot kön falska (bevisat) angivelser  mot en enskild kvinna inte ville erkännas,särskilt när man varit med såsom Anderberg och Wilen med att starta upp den med släktingarna till gärningsmän.

Vilka djävla människor som Irene sa en gång får ses som en akkurat beskrivning av dem.

En sak som jag inte kan förstå;hur kan döttrar stötta sin pappa om de känner till övergreppen?….Man måste leva i en väldigt stor bubbla för att hålla undan sanningen för att välja den positionen med öppna ögon…

Det som är riktigt provocerande med de här personerna är hyckleriet de drar med sig överallt de går.

Det som gör ont när jag betraktar dessa pissiga fega personerna är att där sitter den stora rultan till dotter i pappas bil när hon är nere över helgen och hälsar på från Stockholm.Hon ,som bara kan fnissa när hon möter brottsoffret för familjens dumhet ,umgås med ”pappsen” ;”du gjorde rätt papsen” som hon patetiskt skrev en gång på FB.Till en ”papsen” som är en sådan  fegis att han inte ens vågar ha sitt foto på FB. Har någon av er två där i bilen någonsin skänkt en tanke om hur det är för mig att tvingas bo kvar här på ön ibland alla äckliga dränghjon till gärningsmän och de korkade bittra kärringarna till dessa?

Har ”papsen” och du ens tänkt tanken på att mina äldre föräldrar behöver mig i storstaden?Och på hur ”papsen” effektivt (hitintills) försökt fixa åtalseftergift åt sig själv genom att vittna och därmed sett till att jag ska sitta tio är här på ön och ruttna?Och vilket vittnesmål sen…Återanställda gärningsmän;sadister (mestadels bögar)och medlöpare och andra gärningsmän (och en och annan kärring ) som kan fortsätta att ägna sig åt sin favoritsysselsättning;Skvaller och ofredanden ;försöka leva genom andras liv i brist på eget och dagliga ofredanden….

 

Jag har aldrig frusit så mycket som jag gjort sedan jag flyttade till denna ö;isiga vindar havsregn som driver in med tung dimma som gör luften rå och tung att andas.Och aldrig har jag känt en sådan iskyla kring hjärtat som här- ön där mången folk ler mot varandra och pratar som om de bryr sig, och ändå hinner de knappt byta ut det där soliga leendet ,när de vänder sig bort ,för att le i mjugg och svärta ned dig innan du ens har hunnit vända bort blicken från deras ansikten.Aldrig har jag stött på ,såsom hos många här; en sådan rå oförställd skadeglädje parad med bitterheten över förlorade liv och  hatet de när i barmen ;som om någon skulle kunna rå för deras livsval och tillkortakommanden…..

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s