Till alla fega kvinnohatare här på ön Gotland

Eftersom grupptrycket har ökat igen mot mig nu p g a att jag påtalar det sinnesjuka i det jag råkat ut för här på ön och hur sinneslött det hanterats så vill jag inte försitta denna chans att peka på det uppenbara.Ni alla som deltagit och ännu deltar i hetsjakten mot mig, och alla ni som tigit och flinat bakom min rygg, sådana som er fanns det gott om under nazitiden;medlöpare;ni är lika medskyldiga som de sadistiska sexistfascistiska gärningsmännen…
Och till er bittra kärringar som deltagit i hetsjakten mot en enskild kvinna ,och som till och med försvarat/skyddar pedofiler ;inte minst de sadistiska bögar som förgripit sig på bl a på sin egen bebisflicka; för er finns ett särskilt helvete när den dagen kommer…

Inte minst gäller detta de kärringar som skyddat sina gubbar att stå för vad de gjort (och vad vet ni egentligen om grymheterna de gjort?)…

Hur blåsta är en del kvinnor?…Det är frågan idag…

Anställda statstjänstemän som legaliserar sadistiska bögars och pedofilers övergrepp (inte minst inom den egna kären (om just nu denna är en f d höjdare inom kåren här)
Vad är ni för varelser?….Hur kan ni sova om natten?

Sist men inte minst ; minns ni fegisen(den misslyckade musikern) som inte ville svara på frågor och som försökte springa och gömma sig bakom sina små barn så att dottern skämdes för honom?…
Ja detta gäller förresten också för en som kallar sig Blond med fyra gula testar som hänger och flänger i vinden ;kapa dem så matchar det kalfjället ok?..Skulle också kunna kommentera det tredje freaket i samma krets med sin 80-tals frissa ;en blandning av vit färgburk och pudelkrull, men hey!; ni vet ju redan vid anblicken av era nunor i spegeln fulheten och att en träskalle är en träskalle är en träskalle, hur gärna han/ni än skulle vilja vara något annat så syns den grå själen i ansiktets fulhet och dumheten lyser igenom den tomma blicken.Kort sagt; mediokra sinnen blir aldrig artister och jag kan bara inte motstå att låta er insupa talang och genuitet….närvaro …som fattas er i livet kommer aldrig att synas i era patetiska försök till rock*n*roll…
Kanske denna show får era ölindränkta hjärnor att inse att bäst att stanna på eubidragskolans vaktmästarpost och brumm brumm styrelsen och på flickvännens föräldragård….
Livet utanför byn Gotland…

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s