****

Att det varit tyst här ett tag på bloggen beror inte på att jag tappat geisten eller så, bara en tillfällig radioskugga.

Inte beror det heller på de mer eller mindre förtäckta hot jag fått mottaga, anonyma sådana är så fegt att det blir tragikomiskt.

Däremot beror det på att jag har så mycket info som ska ut och en del
av den infon bör jag inte ,enligt en god rådgivare,inte lämna ut så att gärningsmän och deras hantlangare får del av den.

Så jag filar på hur jag ska föra ut den på en ”allmänintresse” nivå,vilket är det minsta man bör föra ut om de mörka korruptionskrafter som fritt får härja här på ön, utan att ge densamma information.

Det är inte främjande för yttrandefriheten att få ta emot hot -men kreativiteten flödar ändå….

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s