***Om en vänlig anonym förfrågan ang”En patetisk djävel”

 

Jag fick följande fråga idag från en anonym men vänlig person,och denna fråga vill jag gärna passa på att besvara.

”En fråga som kommit upp när jag läst din blogg. Du skriver mycket om att bli dömd, bedömd och uthängd av andra, och hur illa det gjort dig. Varför gör du precis samma sak själv? Du använder starka ord om enskilda personer samt olika grupper (typ gotlänningar), och vissa publiceras med bild. Hur kommer det sig att du gör så samtidigt som du föraktar andra som beter sig på det viset?”
De jag ”hängt ut” bilder på är (eller var) offentliga myndighetspersoner ,som f ö alltid är måna om att synas för karriärens skull(men förstås inte i detta sammanhang som ger visar på deras dåliga omdöme och vissa av dem ren kriminalitet i tjänsten) .Men faktum kvarstår ju att de deltagit i grov korruption, så varför ska de inte hängas ut?,korruptionen som gjort att de kunnat skydda varandra och släktingar ifrån brott de begått har dessutom förlängt lidandet för mig som brottsoffer i 6 år nu.När rättssystemet inte fungerar lika för alla då är samhället i stort mycket illa ute,och jag är sannerligen inte den enda som råkat ut för detta.Dessutom finns det medlöpare som vill förringa dessa sadisters hetsjakt mot mig;rent skrämmande finner jag det.Framför allt handlar ju detta om myndighetspersoners prestige, pensioner och rädslan för karriärras pga direkta fel och kriminalitet i arbetet.Varför ska inte detta beivras,ska vi ha domare som följer sin egen lag,i detta fall nepotism och böglagen istället för Svea rikes lag.

Sedan skulle ju jag kunna hänga ut varenda enskild gärningsman och kvinna,ej myndighetsanställda,men väl anställda i offentlig tjänst som systematiskt,under sin betalda arbetstid ,ofredat mig på diverse tidigare beskrivna sätt.Plus en massa privatpersoner som inte har  eller haft något bättre för sig än att vara medlöpare till detta.

Jag bedriver inte och har inte bedrivit  en systematisk hetsjakt mot en enskild person,som nu pågått mot mig under 6 års tid,så varför skulle jag inte visa upp deras s k karaktärsdrag;jag kallar inte mina beskrivningar för personangrepp eller påhopp,utan ackurata neskrivningar av vad de gjort och hur de uppträtt gentemot mig.

Om någon finner det vara ett personangrepp så borde personen ifråga analysera sitt uppträdande och deltagande i denna smutsiga historia,istället för att försöka peka mot budbäraren,dvs mig.

Liknande försök har ju gjorts genom att dalta med gärningsmännen(och tanter) i denna härva och detta har bedrivits mycket genom att försöka smutskasta mig ytterligare en gång.

Det enda de uppnår är hur de står där mitt i sin egen illaluktande skit som de själva ätit och vilt pekar mot den som drabbats.

Sist men inte minst,sadistiska fegisar,finns det något värre?De fnissar och pekar och tisslar och tasslar men när det kommer till kritan så har de ingen ryggrad att stå för något alls.

Slutligen,nu kommenterade du ett särskilt inlägg som jag gjorde om 1-2 privatpersoner i tjänsten.Jag förstår att det inte är trevligt att se sådant beteende i skrift ,och frågan blir då;varför beter sig denne person på sättet som han gör ,även hon faktiskt,om man nu inte vill se sig själv beskriven.Det verkar inte vara handlingarna de begått som är hårdsmälta utan just att någon belyser deras handlingar mot en enskild oskyldig människa….

Och då kommer samma fråga igen,varför gör/gjorde man såsom man gör/gjorde mot en viss människa ,dvs mig,då?

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s