***En patetisk djävel***

Det enda jag tycker sämre om än kriminella, korrupta anställda i s k rättsväsendet så är det är alla fega medlöpare.

Och med medlöpare i avser jag de som haft vetskap och tigit,och också ,givetvis,ni som deltagit i hetsjakten sådär lagom småfegt ute i kanten.Bara för att ni är födda som ni är och aldrig får ny tillförsel av tankar (som om det nu skulle hjälpa).Det verkar vara så illa här på Gotland att folk har inga egna liv,eller iaf,väldigt miserabla liv,så att de måste försöka lägga sig i andras istället.Och det finns ingen välvilja i deras nyfikhet;bara ren ondska och önskan att förstöra.Om dessa lärde sig tänka analytiskt så kanske de kunde förändra sin tankegång och därmed sitt livsmönster;men hu nej ,tänker de små dummi varfö`ska en´ göra de` för .Och det är väl just det som är problemet;de förstår inte bättre än sin egen bitterhet som när ondskan inom dem.

Fegisar ja, sådana finns det gott om,sådanadär som man ser hur riktigt fega de är; de ser ut att vilja krypa ur sitt eget skinn i försök att komma undan när de märker att fjäsk inte biter på den de bedrivit hetsjakt mot.

Många av chaufförerna ser ju att vilja just krypa ur skinnet när jag kliver på bussen och tittar på dem,när jag ska trycka kortet;just i det ögonblicket är de verkligen fast i ögonblicksfotot om vad deras liv blivit till;inte alls den självbild de tycker om att bedra sig med.Då mår de inte bra, en..ja, han letade ibland fönstren i förarhytten så jag ville påpeka att ”letar du efter din heder så är den nog redan förlorad.”

En av de löjligaste figurerna får nog vara den  frisör som i alla år stått och hängt utanför sin salong, nja,då var det inte det ,men nu kanske på nya stället.Iaf har han stått med sitt löjliga flin,i sitt fula face och bara glott på mig när jag passerat på väg till biblioteket, och inte en gång sådär,utan hundra gånger.

Jag menar,rör sig något i huvudet på honom?, frågan är kanske om det finns någon hjärna däri?När det gäller livslögn så borde han ställa up i OS-grenen för detta. En rent patetisk djävel…Även någon liten chinona på det nya stället stod ganska nyligen och flinade åt mig,och jag tänkte för mig själv att om jag kunde luta mig så långt ned att jag skulle ha uns av möjlighet att höra hennes svar så skulle jag ha frågat om hon hade besvär med lufttrycket i öronen…

Att många av de inblandade är sadistiska bögar är illa nog, men att lika många sadistiska sexistfascistiska deltagit,  gör ju verkligen inte saken bättre.Inte bara fula grabbar och gubbar utan,faktiskt, även några kvinnor; hmm,.. nja,..juryn kanske är ute om det ännu;om de är det eller inte…

Medlöpare har många sätt att manifestera sig, tex på biblioteket har en bibliotekarie var gång han fått syn på mig så har demonstrativt med sur ,ja närmast förbannad uppsyn,vägrat att hjälpa mig vid disken;bara rest sig  och slunkit iväg. En syster till honom,eller iaf väldigt lik,har varit lika sur och spelat nonchalant.Hon fjäskade dock intensivt för den tid.nämnde sadisten som gillar att stå och glo på mig genom glasrutorna på samma bibliotek och hånflina.

Ignoranta empatilösa människor,särskilt de med hybris, borde klassas under miljöföroreningar,då de verkligen orsakar allergiska besvär för andra människor.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s