Gotländska korruptionen mellan press* polis*åklagare*domare*och kommunen

När ett bussbolag för flera år sedan i samband med en ”hemlig” dom , dvs av en kriminell korrupt domare dold rättegång, där den s k domaren satt ensam och dömde i ett mål, inga nämndemän ingenting.Den domen skickas till f d lokale åklagaren och inget anslag sätts upp på tingsrätten(raka motsatsen av hur Mellqvist& Co annars har handskats med endast misstänkta som alltid spikats upp och lagts ut på internet) och än mer om de dömts.

Företaget ifråga sparkar 6 ordinarie chaufförer och 25 extra och låter resterande medlöpare jobba kvar tills de dumpar av dessa väldigt snabbt till Gotlands kommun,ja då kan man se det gyllene s k samarbetet som skett här.

Särskilt nu när regiondirektören har tvingats från tjänsten,ja, fått focken helt enkelt.

Om en regiondirektör sitter i möte sisådär 2007 med bl a en numera sparkad åklagare (fastän han fick behålla sin titel konstigt nog) och snickrar ihop lösningen att få över alla sparkade chaufförer i en ny anställning i s k småföretag fastän alla egentligen går under Gotlands region så får man nog anse det vara grov korruption.Varför gjorde då den f d lokale åklagaren detta?Jo för att skydda delar av sin släkt som var gärningsmän i den hetsjakt som drabbat mig nu under 6 års tid tack vare dem jag nämner nu.

Och när en f d länspolismästare på ön , fockad till sin feta pension, liksom hennes kusin  en f d polischef  fockad till fet pension. Länspolismästaren skyddade sin kusin ifrån hans brott mot tystnadsplikt i byn Fårösund och folkhögskolans anställda ,varav en fick säga upp sig själv för att han gick och spred denna dynga om mig, en enskild kvinna som han aldrig träffat, på sin betalda arbetstid på skolan som lärare.

Gissa hur kommunen valde att dölja denna korruption?,jo, genom att innan läraren fick sparken så fick han bli vaktmästare,och sedan,lät dom hans son ta över tjänsten som vaktmästare på skolan.Fiffigt va?…

Hans son hade ju inte varit mindre aktiv i smutskastningen och hetsjakten mot mig,ändå anställs han istället ,utan att tjänsten utannonseras eller någonting.

Lika fiffiga var de med chaufförerna, de fick anställning inom kommunen som tex att rensa ogräs och rabatter och en han åkte runt och besiktigade gamla busskurer han.

Dessutom har kommunanställda och chaufförer hotats med att de ska hålla käften,annars får de mindre jobb(chaufförerna) och andra anställda har ömsom hotats och ömsom mutats till tystnad.

Det har däremot inte hindrat någon av dem i att försöka smutskasta mig som kvinna,som människa, som kvinnlig passagerare på ett offentligt företag och som kvinnligt brottsoffer.Och nu avser jag både chaufförer och anställda inom kommun och polis/åklagare och domare.Om man vill se hybris i total samklang med oförställd girighet ,då ska man ta sig en titt på särskilt de tre  sistnämnda.

Tror ni att kommunen tog kontakt med mig och erbjöd mig skadestånd 2007 -2008 när detta utspelade sig?

Nej då,ingen fara .De satt bara där med armarna i kors och kastade mig till gärningsmännen,sexistfascistiska och en del rent av sadistiska som kunde fortsätta sin ofredanden,förolämpningar,hånflin, liksom ännu ett mordförsök.Liksom otaliga sexuella ofredanden.Allt på sin betalda arbetstid.

En yngre domares brott mot tystnadsplikt som också renderat mig hetsjakt ,vad tror ni har hänt med den?Har han fått focken för sitt brott.Nej då,han kan lugnt sitta kvar och fortsätta att avvisa stämningsansökningar ifrån mig(2 st.under årens lopp).

En äldre domare fick focken ganska nyligen för hans censur av domen mot 6 ordinarie och 25 extra chaufförer.Därigenom skyddade han både släktingar och kollegor.

Även den f d  regiondirektörens underhuggare trafikansvarige som samarbetar med en av de fockade chaufförerna i kommunen visste inte att han gjorde det.

Den f d regiondirektören kommer inte ihåg det där ledningsmötet där allt ovan planerades(även om han inte kunde möta min blick när han serverade de orden vid hans och mitt möte ,dit ham medtagit sin s k ”assistent”).Tur då att andra har det ledningsmötet i gott åminne.

Den gotländska pressfriheten lämnar också mycket övrigt att önska.Varav en är att inte idka censur med sanningar.

Den som är intresserad kan ju ju titta på beskrivningen av regiondirektören som fått focken från sin tjänst.Det står inte ens mellan raderna om än att något försöker tramsas bort-det lyser desto klarare.

Även den artikel som publicerades i samband med fockandet av den s k  länspolismästaren och dennes kusin den f d polischefen kan med fördel ta del av den artikeln i arkivet på Gotlandstidningar.Det står intet om Hur och Varför som torde vara två ledmotiv för en journalist.Den ene inblandade finns inte ens med i artikeln med mer än en titel.Vem har en sådan makt över media att detta skådespel visas upp istället för sanningen?

Detta gäller även vid flera tillfällen när chaufförer,dvs gärningsmännen intervjuats i tidningen.Där de både har fått beklaga sig och även prata sig varma om ”det nya bussbolaget”.

Slutligen,barn och kvinnor är inte värda mer än boskapen eller katterna här på Gotland-och med det vet ju ni som följt min blogg vad jag menar…

Jag ska återkomma under morgondagen med lite mera i detta ämne men lämnar nu detta för i afton.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Busschaufförer på Gotland, Gotländska korruptionen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s