*** Mellqvist är moraliskt upprörd över att folk upprörs över mat och sprit orgier med skattemedel

Jag anmälde mig på nytt till Gotlandstidningens forum och registreringen gick igenom och vad händer sedan när jag ska publicera mitt inlägg:Jo en ruta kommer upp ”Du är avstängd från forumet”.

Mikael Mellqvist -är det inte sådant som kallas för censur i en demokrati?Och för ”skyddandet av det fria ordet ” i en diktatur?..

Så här såg mitt lilla inlägg ut(som inte fick publiceras);

Med en årsinkomst på 1,5 miljon sitter inte du i sjön precis.Statens offentliga medel,(skatterna) ska inte användas till mat och sup orgier för hybrisdrabbade s k offentliganställda myndighetspersoner. Den häxjakt som pågått(pågår ännu) mot mig som enskild kvinna här på Gotland  bl a pga  dig (som avvisat mina stämningsansökningar;rättsvidrigt bara det)och andra inom det s k offentliganställda och som skyddar en mängd  busschaufförer;DET  är ovärdigt en demokrati.Korruption hör inte hemma i en demokrati.Skriv en krönika om ditt eget agerande (bl a att du förlängde hetsjakten mot mig  genom att avvisa mina stämningsansökningar;6 år har hunnit gå nu)då skulle du iaf närma dig ett demokratiskt handlingssätt istället för diktaturfasoner med sekretess för att skydda sadistiska gärningsmän i din s k domstol. Blogg;www.vanjaessy.com

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s