***Korruption, jäv och annat fanskap inom det s k rättsväsendet

Leif GW Persson vet nog  hur slipstenarna dras inom det s k rättsväsendets korridorer.Prestige går före allt.Många anställda inom polis,åklagar, domaryrket kan gå över lik för att försöka bibehålla en viss image eller försök till karriär.Samv…

etslösa människor som inte drar sig för att åsamka enskilda människor åratals av (onödigt) lidande.Dessutom finns en osund inställning att när anställda inom rättsväsendet begår brott som drabbar enskild person så betyder inte den människan skit för dem-det enda de värnar om är sina feta (oförtjänta) löner och pensioner.Likaså skyddar kolleger varandra och också sina släktingar ifrån att stå till svars för brott de begått i tjänsten riktade mot privatperson.Och vem är det som tillsätter tjänsterna, jo det är politiker-varav ett stort antal består av avdankade rättshaverister själva.Jag behöver väl knappast inte påminna dig om hur psykopatiskt egoistiska politiker är i sin s k yrkesutövning?Ta dig en titt på vad jag råkat ut för på Gotland de senaste 6 åren och uttryck gärna din mening om detta.Förra gången jag tillskrev dig om detta ärende så valde GW att inte svara….
Jag ska utveckla det där ämnet mera,men känner att jag måste vässa udden lite till innan…
Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Korruption och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s