****Almedalsbibliotekets icke alltid fredade zoner för kvinnor****

Jag har suttit en del på biblioteket i ett s k grupprum.Ett sådant där glasfönsterrum-som man förstår hur andra djur på zoo känner sig när de blir utittade.

Nu var det ju ingen annan än Mikael Mellqvist som plösligt dök upp på biblioteket och på sitt eget sadistiska vis under flera dagars tid och flera gånger om dagen ställer sig precis utanför detta glasrum och hånflinar mot mig.

Jag undrar om den figuren har några som helst begränsningar i sitt uppträdande och om det finns någon yttre gräns i universum som kan kontrollera hans hybris.Ett perverterat sinne som hitintills inte dragit sig för att försöka dölja brott, förneka brott, och tala om ”missförstånd” i samband med gärningsmäns brott.Hindrat rättvisans gång,genom att avvisa mina stämningsansökningar och därmed  hindrat mig att få ut ett rättmätigt skadestånd.

Detta har Mellqvist gjort av personliga skäl.(skyddat kollegor och släktingar)och givetvis också av psykopatens äregiriga oförståeligt upphöjda syn på sig själv och sina närmaste.

Han skyddar domar,har skyddat domarkollegor,fått hjälp att skydda sig själv ifrån domarkollegor.Fredrik benndorf fick gå i förtidspension, först efter flera år!

När han stod avslöjad ja då ljög han bara ännu mer,och igen och ljög igen…

Just det där sadistiska draget att stå och hånflina åt ett kvinnligt brottsoffer vars liv förpestats av sadistiska gärningsmän varav några pedofiler som han medverkat till och förlängt.Det visar på sadismens råa tryne ,helt osminkat ifrån den den fernisseytan han försöker sätta upp på arbetet.Liksom Adam Larsson ,på samma s k Buttericksdomstol,en s k tingsfiskal som Mellqvist själv pekat ut som den skyldige.

Om Mellqvist ändå vetat detta hela tiden vad har då förmått honom att avvisa mina två stämningsansökningar under årens lopp?…

Sådant stör inte Mellqvist inte-inte så länge han själv sitter i orubbat bo som s k domare.

Samvetslösa människor -och verkligt kompetensbefriade med tanke på vad både Mellqvist &Co liksom Lindqvist och Wilen/Anderberg& Co har trotts sig koka ihop.

Det finns inte tillräckligt med skit på dynghögarna för att ens komma i närheten av den unkna stinkande kvinnofientliga (och barnfientliga) mentaliteten hos dessa inblandade……

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Korruption och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s