*****Julian Assange -en liten feg lort med hybris**

 

Julian Assange försöker göra om våldtäktsanklagelser till ett hot mot yttrandefriheten-hur gick detta till?

Är det inte just yttrandefriheten som våldtagna kvinnor använder sig av för att förövaren ska kallas till förhör?

När det nu handlar om Julian.A själv så vill han inte medverka till fri press -dvs infinna sig till förhör om våldtäkter två kvinnor anmält honom för?

Istället börjar han orera om att hetsjakten mot Wikileaks måste få ett slut och att Sveriges rättssystem inte är säkert då det är  så USA vänligt.

Däremot säger Assange inte ett ord om redaktörer och journalister som arresterats i Ecuador och i andra latinamerikanska länder och dömts (bla) för ”att ha kallat presidenten (i Ecuador)för diktator”;Var fanns freedom of speech då Julian?
Dessutom fjäskade ju Julian för Ecuadors president i direkt tv (inför att han hade sökt asyl i landet), på kanalen Russia Today finansieras  av Putins Kreml.)Assange försökte också dra en parallell med Pussy Riots, där han nämnde domen som ett annat exempel på förtryck.Att han bara har mage att jämföra sig tre starka unga kvinnor som trotsat gubbväldet inom regimen och det uråldriga kvinnohatiska gubbväldet inom kyrkan?..

I mina ögon framstår Assange som en sadistisk bög,alternativt pedofil,eller kanske båda sakerna.Med tanke på det som framkommit i förhören (i de delar som lämnats ut av dessa),bl a att han inte kunde få stånd och när han väl fick det så spelade ingenting någon roll mer än att han fick sitt .Oavsett om han tvingade sig på och orsakade skador i underlivet på kvinnan.En 41 årig gubbe som tvingar sig på en 20 årig flicka-mycket osunt,närmast pedofili i mina ögon.Hon kunde ju vara hans dotter.Och apropå barn,jag blev pikad av en annan kommentator pga att jag pekade på att Assanges företag ansåg att vålds-barn-och djurporr var ett uttryck för yttrandefrihet (det var tydligen lågt i denne kommentators ögon att påpeka att många av brotten som vissa män begår mot kvinnor begår de också mot barn).Och vad gör Assange i en av de första meningarna,jo han hälsar till sina barn;förlåt,och att han önskade vara med dem.Om inte detta är lägsta formen av hyckleri så vet jag inte vad;Daddy Assange kanske skulle ha tänkt på sina barn INNAN han begick (ev) våldtäkter mot bl a de två svenska kvinnorna.

En annan sak som lyser upp på mitt bord är tanken på att Assange inte med ett ljud nämnde alla utnyttjade barn i tex porrindustrin vars ”yttrandefrihet” hans eget företag talat sig varma för(i synnerhet Assange själv).Handlar det om ”egna barn och andras ungar” eller hur (vad) tänkte han på då?..
En annan likhet med det förstnämnda(sadistiska bögar) är att dessa gärna försöker skaffa fler barn med olika kvinnor.Precis som Julian Assange gör.han vilel inte använda kondom och kommenterade”det gör ingenting om det blir barn”….

Tänk att få höra av sin mamma att den ständigt frånvarande fadern ”hade ingenting emot att du kom till”…

Vilket barn kan väl motstå en sådan  kärleksförklaring ifrån en far?… Undrar vad barnet har att säga fadern Julian om hans kärlek i vuxen ålder?Och om den där köttsliga  kärlekslösheten i hettans stund….

Det är inte synd om Assange, han är heller inget offer(mer än för sin egen hybris då) och han flera trumf på hand.

Han är känd-se bara på hur media ”bevakade” tiden före och hans lilla tal,och även hans engelske advokats lilla tal.Snart kommer det nog en bok, en självbiografi såklart;”Jag-Julian”

Och framförallt har Assange pengar och för de pengarna kan han köpa sig mycket lojalitet och många dyra advokater som för hans talan och brottas med lagtexterna.

Så jag tror inte att han direkt behöver oroa sig för de juridiska teknikaliteterna heller dem har han advokater för.

Mest av allt är det direkt stötande att se en arrogant hycklare kämpa för att undkomma polisförhör om våldtäkt och i detta försöka framställa sig som en yttrandefrihetens förkämpe.

Assange är inte speciell på något sätt i detta agerande,hans syns och hörs bara bättre för att han har pengar och kan locka media.Sanningen är ju att det finns miljoner sådana ”män” som Julian Assange ,som spyr ut sitt våld och förtryck mot kvinnor (och barn) närhelst det han passar deras humör.

När jag betraktar Assange ser jag en inställsam smilfink,tjurig morsgris parad med sadistiska drag och ett troligtvis livslångt)överslag i hybris.Det otäcka är att det jag just nämnt delar han just med miljoner andra av manligt kön jorden runt.Och dessa återfinns inte minst inom det s k rättsväsendet som på så sätt ger en utmärkt spegling(i stödjandet av) av det undertryckta men fullt verkande unkna kvinnofientliga våldet i dagens samhälle, vare sig det serveras i psykisk eller fysisk form.Liksom det under årtusendena alltid har funnits i alla samhällen ,oavsett om det är i världens Öst Väst Syd eller Norr .

Om nu någon tar anstöt av det som jag skrivit om i denna spalt så kan jag endast hänvisa till att det mönster jag beskrivit återfinns inom alla samhällskikt .Ännu värre är att det finns kvinnor utplacerade på vissa poster i rättsväsendet som sitter och stödjer detta vidriga uråldriga förtryck.Och det gör de endast för att de inte själva ska trilla av (petas)ifrån posten de innehar.Tror inte att det finns några kvinnor som är så bra på att (försöka) förtrycka andra kvinnor än de som själva utnyttjas (läs förtrycks)av ett system däri de försöker göra karriär på gubbarnas villkor.

Och de belätena är fanimej ännu (om möjligt)mer vridna i huvudet än de just nämnda.

 

 

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till *****Julian Assange -en liten feg lort med hybris**

 1. Franqlin skriver:

  Tycker det verkar som att du och Assange är i lite liknande fall annars.. Om ditt fall hade hamnat i media, hade det inte tagit lång tid tills dina antagonister sett till att det publicerats för dig obekväma saker, efter ett tag hade du kanske till och med haft ett pinsamt åtal på dig, tidelag el dyl.. – Inte särskilt grovt, man ack så jobbigt att ”hälsa” på grannarna efter det. Och efter en sådan misstanke skulle du knappast kallas för tillförlitlig, Än så länge har dom bara kallat dig hysterisk.. Inte särskilt förtroendegivande det heller.
  Enligt mig är det precis det Assange har råkat ut för, med enda skillnaden att vissa människor skulle betala 100tals miljoner för att se honom död, i hans fall folk som har dessa pengar..
  Tänk dig hur ditt fall hade sett ut om dina fiender hade denna ekonomiska makt. Hade du ens bott kvar på Gotland?
  Ibland är inte mönstren som dom verkar. Assange är kanske din närmsta frände.

  Lycka till

  • drakpressen skriver:

   Hej Ja som du säkert sett så litar jag på svenska rättsväsendet lika långt som jag kan kasta någon av dess gubbars representanter.Skillnaden mellan mig och Assange är främst att jag inte gjort någonting för att drabbas av våld och förföljelse här på ön ifrån de sadistiska fega gärningsmännen ,både inom rättsväsende och på den allmänna kollektivtrafiken.
   En annan viktig skillnad är att Assange har pengar så han hade för länge sedan köpt sig ett tryggt boende i Sthlm och flyttat tillbaka.Jag är däremot gisslan här på ön och mina antagonister ,gärningsmän kallar jag dem för,sprider ut dynga dagligen om mig.Och de har den ekonomiska makten eftersom de sitter (vissa)ännu kvar på höga makttjänster där de manipulerar kollegor sinsemellan för att sanningen inte ska komma ut.
   Jag har aldrig sett en sådan samling av inkompetenta,ignoranta och hämndlystna som de poliser/åklagare och domare som återfinns på denna ö(för deras egna brott i tjänsten) och deras gamla polare i maktmetropolen Stockholm.
   Mitt liv riskeras varje dag här på ön pga den grova korruption som möjliggjort för gärningsmännen att gå fria, och jag möts av hånflin och sexistfascistiska kommentarer ifrån korkade gärningsmän.Jag skulle kunna hamna i åkern med ansiktet nedåt och jag lovar dig att korrupt polis/åklagare skulle lägga ned ärendet med ”spaningsuppslag saknas”trots att de har hur många namn inlämnade av både mig och vittnen (och icke korrupta myndighetspersoner).

   Assange har rätt i att makten i länder bibehålls genom att inte lämna ut information;kunskap är makt, men det tar inte bort hans eget agerande i det han är anklagad för.Det torde vara det viktigaste för en man att vilja bevisa att han är oskyldig till våldtäkt.Och att han försvarat ”yttrandefriheten” för barn/djur och våldspornografi det gagnar inte hans sak precis.
   Tack för att du önskat mig lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s