****Hyckleriets ö där korruptionen går in absurdum****

Nu börjar det kännas gastkramande läskigt här på Gotland-innan kändes det gastkramande äckligt.

Nu har många fler  fula trynen blottat sin  ondska, ni vet sådan där ondska som bara kommer ur ignorans och ett sammelsurium av ren inavel, och förtryckariver.Och ovanpå oförmågan att se sig själv som en del av något större.Och värst av allt bittra hatiska människor som sitter och dikterar för andra , tex en gubbe för sin fru om hur hon ska göra,och hon  som är så rädd för att stå upp för sig själv att hon hellre drunknar i skitsörjan.Fascinerande-varför skulle hon bry sig om en dum liten snorvalp inte vill fika vid hennes bord?..Det borde ju vara hon som gav honom sitt tillstånd att få göra det-varje gång…

Utåt vill de ju framstå som det där självgående käcka nytänkande paret och mest och helst vill de anpassa sig efter de där ”lite högre upp”.

Vad de säger är ju en sak- men handling är mest talande -liksom icke handling.

Mest galen är nog den kvinna som hämnas sin mans egotrippade nonchalans på mig genom att stjäla 5 år av mitt liv i denna smutsiga äckliga kletiga historia.Den om hetsjakt och hat mot kvinnor av sadistiska missnöjda bittra män som vill härska i sina små inbillade karriärs prinsriken – fastän de härsknat för länge sedan .

Och nu på detta fullständigt sinnessjuka sätt  blottar sin föreställningsvärld och blir rasande när jag inte ställer upp i den sjuka leken.”Du är djävla korkad” (jävla kårlad) skriver hon,för hon vill inte träffa mig mer när jag ställer ”dumma” frågor och prata om sådant som hon inte vill prata om.Tex sådant som hennes man sagt att ”hon ska hålla käften om”.Jag minns särskilt hennes ord när jag sa att jag tänkte fråga hennes man samma sak.”Då blir han arg”

Jaha,han borde nog oroa sig mer för min reaktion inför deras svekfulla uppträdande.Honom kunde man se att han kunde begå sådant,men hon;hur dumma kan en del kvinnor bara bli?

Jag får Lauryn Hills rappa text i huvudet inför många  kvinnors sätt att nedvärdera sig själva och låta fula leda grabbgubbs smutsa ned deras livstillvaro,i synnerhet på den här ön.Och så kastar de skit på andra kvinnor istället.

Lauryn says;(ungefärligt)

”Now listen here Praz,I wanna tell you a little story here;

”But I found out (that)the guy I could have died for,he wasen`t even concerned -you know,he tried to burn me like a perm

Some dumb woman was  I , `cause everytime he lied he cried and inside I just died-

Dam his deceit (but) He convinced me I was worth less ”…

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s