***Om fega kräk som misshandlar sina hundar**Ruffigaste huset på Bredgatan***

Hu, idag fick jag berättat för mig om en hundmisshandel som en bekant hade sett tillsammans med några andra.På självaste nationaldagen , en alkoholiserad elak led gubbe som som slår med knytnävarna rakt i huvudet på en av sina hundar.

Att ge sig sig på oskyldiga djur …

Sådana fega sadister som den gubben borde få smaka på sin egen medicin

På Bredgatan i gatans ruffigaste hus bort ett alkoholiserat par och två hundar har de.Det var när en av dessa råkade spilla ut gubbens glas som han ställde sig och slog med knytnävarna mot hundens huvud.Slog och slog och svor åt hunden. Till sist gick han rasande ut på Bredgatan och gick och svor för sig själv ,efter ett tag lugnade han ned ned sig och började gå tillbaka hemåt som om ”det här var väl ingenting”…

Den sadistgubben har en fyllepolare som också har en hund av samma blandras,troligtvis ifrån samma kull.Han brukar köra och ibland låna ut sin bil ,en blå combivolvo,till sadistgubben.

Jag hade skickat ett sms till sadistgubben där jag skrev vad jag tyckte om hans sadism mot ett försvarslöst djur och att jag inte tyckte att han hade något existensberättigande.Varför har du hund,du kan ju inte ens ta hand om dem?Jag påtalade även hans misshandel av sin hustru om orsakat att hon haltar ännu ett år efter den misshandeln.

Kort tid efter när jag kom gåendes med barnvagnen på Bredgatan så hör jag någon fräsa halvhögt bakom mig:”Vad är det för djävla snack,va???”..

Jag stannar upp och vänder mig om och betraktar den långe drasuten som yttrat sig så välartikulerat.Han hukar då vid bagageluckan vid den blå combivolvon.

Jag börjar gå igen och samma kommentar hörs igen.Många tankar far genom mitt huvud.Om jag inte hade haft bebisen med mig så hade jag nog svarat dig så här Per.

Förra sommaren så attackerade två hundar som du passade mig och min katt i skogen vid Neptungatan.Du hade släppt båda lösa och var på över 20 meters avstånd,ja du såg inte ens hundarna p g a att de var så långt före dig.

När du väl kom fram så vågade du inte göra någonting mot den ene hunden som kretsade  vaktande kring mig och min katt som jag fick hålla högt över mig för att undvika att hundarna tog honom som en mumsbit.De hoppade mot mig och hade de fått omkull mig så hade de dödat min katt.

Min katt är orolig ännu och blir livrädd vid hundskall efter händelsen, de bett som min panikslagna katt gav mig har gjort att jag inte har full funktion på mitt högra pekfinger och värk i handen.

Liksom en massa missprydande ärr och en skräck för stora hundar.

Du stack direkt efter och trodde att du hade kommit undan men så fort du insåg att det fanns vittnen så backade du och försökte låtsas att du hade stått där och väntat i skogen när jag äntligen kom loss från hundarnas vaktande och attacker med min katt.

Istället hade du direkt bara sagt”Kom nu så går vi”du kopplade inte ens hundarna -din dumme djävel

Sedan kom du på snyfthistorien ”jag passade den ena hunden åt en kompis.Hon hade blivit misshandlad av sin man så hon kunde inte gå ut själv med den”

Jo just det,av din sadistpolare på Bredgatan för det var ju hans fru du talade om.

Även detta gör ju att man tycker att du borde veta bättre än att släppa två rädda,aggressiva hundar ,som förutom matte också åker på dyngstryk med jämna mellanrum av sin äcklige husse.

Det enda din alkoholmissbrukarkompis kan göra var gång han ser mig är att flina dumt-han får mig att tänka på de där missbrukarna i Luleå som också hade en förstörd hund(av sin husse)som bara gick och skrattade med fyllepolarna medan hunden attackerade folk omkring och polisen var tvungen att skjuta den.Hur länge och hur mycket har inte den hunden lidit med en sådan sadist och missbrukare till husse?

Och du som jobbar som tryckare på tidningen borde ju kunna publicera en artikel om hundvett och framförallt husse vett.

Istället för att stå där som ett fegt fån bakom ryggen på en kvinna som går med en barnvagn”Vad är det där för djävla snack?..”

Ja, herr Karlsson; ”Vad är det för ett djävla snack du försöker med?”

Du som försöker vifta bort misshandel av djur och kvinnor?

Att tiga eller försöka bortförklara gör dig till medlöpare till den där sadisten

Vi ska se om polisen gör någonting den här gången,jag ska iaf dra mitt strå till stacken med att påminna dem om det förra ärendet och stöta på om detta nya

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s