***Om fega gärningsmän som gömmer sig bakom flickvänner och bussar***

Minns ni Jonas?, den där lille snorvalpen som jag skrev om tidigare här i min blogg, som är en liten fegis som sprungit pappas ärenden i grovt spridande av dynga om mig.En bild att friska upp minnet med;

På detta sätt har han också sprungit en sadistisk homosexuell (och incestpedofil enligt högre polis egna ord, med åtföljande besöksförbud mot sina egna flickebarn,en bebis och 4 -årig dotter) mans ärenden då jag nobbade den senare.

Den senare,också en chaufför, initierande gärningsman till hetsjakten mot mig faktiskt,hade tänkt sig ännu ett barn att förgripa sig på har jag då insett när jag fick incest informationen av högre polis.

Förutom ovan chaufför har han samtidigt sprungit en massa gärningsmän till chaufförers ärenden, de som trakasserat mig så länge nu och ännu sitter och hånler och/eller säger dumma kommentarer.Eller visar aggression gentemot mig pga deras eget imbecilla agerande som de väl förstår(borde inse) får konsekvenser.

Nu har han,Jonas alltså, sprungit och beklagat sig om mitt tidigare inlägg ,bakom ryggen på mig igen,  givetvis,såsom alla fegisar gör.Först springer han till flickvännen och beklagar sig över att det finns på print vad han gjort(deltagit i) mot mig.Det var det enda han var upprörd över;att det faktiskt hade blivit offentligt-och enda anledningen till detta var ju att han inte svarade på en enkel fråga jag ställde till honom.Efter hans 5,5 års tidigare korkade agerande gentemot mig,(bakom ryggen förstås då också;såsom alla fegisar gör)och hans pappas lika korkade agerande(som gjorde att han fick sparken från folkhögskolan pga sitt skitprat om en oskyldig kvinna på en offentlig arbetsplats i en offentlig cafeteria.Fast hans son fick ”överta” hans tjänst;för att ”tysta ned hela historien”.Den enda det inte tystade(s) ned någonting för var för mig-för jag har då känt av det varenda dag.

Men ni ska inte tro att det räckte med det för att täppa till truten på någon av dem.Det finns liksom inget straff för dumhet, det är ett livstidsstraff de får leva med helt enkelt-dumheten.

Värre är det för andra, som mig,som drabbas av deras dumhet och brist på sociala kompetens.Det gäller f ö även dig lille chauffören S. ,jadå,min väninna såg också hur du gömde dig bakom bussen vid hamnen,som den lille auktoritetslöse fegis du är .Trodde du att hon och andra inte redan kände till dina ofredanden på arbetstid mot mig,ibland tillsammans med annan s k kollega också?Hon och många andra känner till väldigt mycket om ditt sjuka beteende på arbetstid,tillsammans med många andra av dina andra fula och äckliga  s k kollegor, gentemot mig som kvinnlig passagerare.

Tänk bara när du stod och viftade med armarna till en kollega som  tecken på att jag återvände från Visby med en buss.När du fick syn på att jag sett vad du gjort ifrån bussen jag satt på när du steg på den för att snacka med ännu en gärningsman,som skulle köra den buss jag satt i,då hoppade du till av skräck och hoppidej direkt av bussen och tände ännu en av dina cigaretter och gömde dig bakom en annan buss.Så att du nu ,framför oss,försökte återigen  gömma dig bakom en buss tolkade vi såsom att du försökte gömma dig för dig själv-det blir nog dj–ligt svårt;även om du ÄR liten.I dubbel bemärkelse.

Med tanke på hur starkt rasistiska de är de här chaufförerna , så undrar man ju lite hur den ene gärningsmannen som satt och ringde till huvudgärningsmannen om vart jag befann mig i Visby på sin betalda arbetstid resonerade?Faktum är ju att en av de chaufförer som bedrev hetsjakten mot mig med har ju barn med en utländsk kvinna.Hur går detta ihop med kollegans starka engagemang i Sverigedemokraterna?Den senare har nog andra saker att tänka på där han nu befinner sig ;långt därnere och hett är det säkert också.

Tillbaka till Jonas,han försöker visst fortsätta på samma kapitel som tidigare:att försöka  smutskasta mig och förneka vad (bl a) hans farsa gjort och orsakat mig.Och varför springer du till din flickvän och klagar Jonas?En man skulle stå för sina handlingar ,men inte Jonas inte,nähä,då springer han till pappa och flickvännen.Och flickvännen blev enormt upprörd och klagade till en vän till mig om detta,vilket min vän fann ganska pinsamt.

Ännu mer pinsamt blev det när jag tillfrågade flickvännen om varför hon blev så upprörd över något hon redan känt till?Eller om upprördheten enbart berodde på  Jonas feghet,enligt min vän hade flickvännen sagt det,men då blev flickvännen än mer upprörd.

Vilket i mina ögon ter sig närmast ödesdigert för deras relation ,då det hon sa sig vara upprörd över var att jag hade skrivit om hennes barn.   ????????Inte över vad hennes pojkvän Jonas hade gjort då.Eller hans pappa.

Jag frågade vad hon menade med det,för allvarligt,så hade jag inte skrivit någonting om hennes barn förutom Jonas sätt att agera i sällskap med ett av barnen.(Det flickvännen var mest upprörd över var förresten inte att hennes eget barn var med,utan att jag nämnde att ”den större flickan är ju inte ens ert barn,utan det tog ju Jonas på sig med en annan kvinna,fastän han egentligen ju inte var fadern”.

Då blixtrade det till i flickvännens ögon;”Va, vad sa du nu?..” Ojsan,kändes inte så kul,va;ett förtroende som spottades ut av någon annan;bara sådär ….

Min vän hade sagt att flickvännen beundrade mig och fann mig så vacker och stark. Och att flickvännen kallade sig för feminist.
????
En lustig sak var att flickvännen spelade som om hon inte visste vem jag var när jag presenterade mig-det är lustigt både ur ovanstående påstående ,men också ifrån det faktum att hon skyndat på stegen , det senaste 1,5 året  när hon sett mig ute på stan .Och detta efter att hon sett mitt torra konstaterande på FB till samma min vän om (en )hycklande kvinnas ord om ”slöseri med god energi och sådant”:sagt av en som  skyddade sin man som om hon vore hans morsa medan hon svek en annan kvinna genom att tiga.Flickvännen teg inte till min vän om mig,inte Jonas heller,tvärtom så varnades hon för mig ;sådana hycklare gör mig illamående.
Jaha du tänkte jag då;om man föds till kvinna så är man ju feminism och om man är feminist för att man inte låter någon behandla en illa pga ens kön ja då är jag också det.
Men om en kvinna stillatigande åser hur hennes man och bl a dennes far orsakar en annan kvinna en enorm skada och tiger still-ja då är hon inte feminist –inte ens kvinna tror jag.
Det sägs ju att det finns ett särskilt helvete för kvinnor som inte hjälper andra kvinnor –och de orden lyser väldigt klart då flickvännen avbryter mina frågor och igen ifrågasätter Jonas skuld i det hela.
Och det är klart att det kan oroa om försörjningen till två barn bryts genom att Jonas inte får ha (sin pappas jobb kvar)-men å andra sidan hade han ju ingen rätt till det ifrån början heller så det kan ju gå jämt ut.

Det mest oroande är hur dessa män ser på sina respektive som ett bihang;inte som en självständig individ,med egna tankar,känslor och liv.Och hur ser dessa kvinnor på sig själva inför den inställningen hos deras män om dem, och hur ser de på andra kvinnor;lika förminskande som de uppfattar sig själva genom sin respektives blick?…..

Det finns ännu mer deprimerande korrumperat folk både inom kommunen och staten och dessa går gärna i s k ”kreativt arbete ihop”(gärna då i sällskap med en ”kreativ kommun/statsjurist”), då blir det värre än italiensk bokföring och insider affärer ihop.

Och så de där undersåtarna som böjer rygg inför påtryckningar från högre upp-ingen ryggrad alls.Eller så har de fått lite gentjänster -en liten helg då och då just där på ön -och kanske lite sommarjobb åt sonen.Men vad tror de att de vinner i det stora för sitt fjäskande och bidrag åt den allmänna korruptionen?De högres förakt inför hur lite de säljer sig för.Hu!

Jag får nog anledning att återkomma om detta med korruption inom kort….korruption som får tanken att hisna och illamåendet att sprida sig…

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s