***Om den gotländska pressetiken & feghetens metoder****

Nu har det hänt nya ”mystiska saker” efter att jag kontaktat journalisten Lars Schill på GA via mail och frågat om han har civilkurage att skriva en dubbelsida i GA om vad jag råkat ut för här på Gotland.(Ni minns kanske den journalisten som jag skrev om i samband med det dubbelsidiga  Carin Götblad fick när hon tiggde nytt jobb via den intervjun?.)Och att det fanns släktbildningar mellan Schill och inblandade i denna soppa.

Först skickade jag mailet den 7 april och efter att inte ha fått svar efter 3 veckor så ringde jag och frågade honom om varför han inte hade svarat.Schill svarade att han inte hade mottagit mailet varefter jag åter sände mailet under vårt samtal.Efter att ha bekräftat mottagandet av mailet så Schill.”Oj det var långt” .Jag svarade;”Ja ett mail”.Schill svarade på detta med att säga”Vi kan väl höras imorgon då”.Jag hänvisade Schill i mitt mail till denna blogg som jag förklarade ännu bara låg i startgroparna på.

Morgondagen kom och efterföljande dagar och ingen Schill hör av sig,jag mailar mitt mobilnummer till honom och ringer två gånger tillbaka på hans ,numer,direktinkopplade telefonsvarare.Fortfarande ingen reaktion från Schill.

Däremot agerade Lars Schill blixtsnabbt på annat sätt.(Det finns för all del flera till som kan ha agerat oberoende av Schills ickeagerande i samband med min önskan om att han skulle göra ett reportage om min situation.Om det nu var han som ringde upp folk som är vittnen respektive inblandade i denna kletiga sörja..

Ickerespekten för mitt privatliv,och inför mina vänskaper lyser som klarast igenom vid  orespekten för andra kvinnors liv,när påtryckningar utövas av s k manliga vänner emellan.

Han uppmanade denne att framföra att; ”jag ska sluta skriva på min blogg och passa mig för att inte bli stämd och polisanmäld”.Dessutom anklagade han mig för ”stalking”.

???????Hallå jorden;kontakt med verkligheten önskas,tack.Även om detta är ön Gotland så bör folk hålla sig till verkligheten och sanningen även här.

Och jag tror nog att det var just sanningen som retade upp inte bara Lars Schill utan flera stycken inblandade.Jag finner det synnerligen magstarkt att vissa grabbar och gubbar,journalister liksom visst kultur/arkeologifolk kan sitta och stödja sexistfascistiska grabbar och gubbars hetsjakt mot en enskild kvinna?Lika vidrigt är också att försöka utöva påtryckningar mot vittnen att tiga-kallas inte sådant för övergrepp i rättssak?Och sen ska man inte försöka skylla på brottsoffret om man finner det outhärdligt att betrakta sig själv eller gärningsmäns brott mot enskild kvinna.

Tillbaka till dessas resonemang.  Det där sättet känner man ju igen;att anklaga brottsoffret för att själv ha orsakat vad hon drabbats av.

I detta fall avser alltså den som utövat påtryckningar att jag själv dragit på mig 5 ,5 års hetsjakt av offentligt anställda chaufförer och en enorm smutskastning ifrån inblandade polis,åklagare och domare pga mitt eget uppträdande.Jo tack för kaffet,det finns ett ord för det du deltar i nu;Korruption, hört talas om det?

Detta skulle då innebära att jag som kvinnlig passagerare på Gotlands offentliga bussar har mig själv att skylla när jag kliver på en av dessa bussar och råkar ut för anställda chaufförers syn på kvinnor och deras IQ.Och att de blir sura om man nobbar deras inviter?

Ännu svårare blir Lars Schills resonemang sett ur perspektivet med att alla chaufförerna har deltagit i hetsjakten mot mig,och ännu gör såsom flinande medlöpare, och en del bara genom att tiga om vad som förevarit.Som en förströelse under deras trista arbetsdagar i deras trista liv.

Lars Schill är ju som jag tidigare påtalat i denna blogg släkt med iaf en av de inblandade i denna kletiga historia så ha är ju jävig.Men dock kallar han sig ju för journalist så han kunde ha skickat historien vidare till en kollega istället för att försöka motarbeta det som han själv är anställd för;Att föra fram viktiga nyheter till allmänhetens vetskap.(För all del Lars Schill,jag vet att väldigt många redan känner till denna smutsiga långdragna historia här på ön tex men de tiger av rädsla att själva drabbas av korruptionens svettiga kletiga hands hårda grepp).

Jag finner det extremt magstarkt av Schill att delta i censuren ,(och därmed stödja den rådande korruptionen här på ön)av sadistiska bögar och (för all del sadistiska heterosexuella grabbar och gubbar,och en och annan malplacerad kvinna i form av chaufförer här på ön).

Och inte minst stödjandet av korruptionen ibland polis,åklagare och domare här på ön-det s k rättsväsendet är ju ett skämt skämt här på ön.Och detsamma får man återigen säga om den fria pressen här på ön,eftersom den ju inte ens existerar.

Särskilt sett ur perspektivet att också Schill själv tillhör den alltmer växande (i denna kletiga historia) skaran av äldre(och yngre) ensamstående män.

Vare sig dessa ensamstående,aldrig gifta,män sitter (otroligt nog)kvar på sin post som domare,polis eller åklagare.

Detta sistnämnda ämne  som jag påbörjat ett tidigare  inlägg om men inte gjort fullt klart än ,återkommer jag snart med kompletteringar till i form av fler inblandade.

Och gissa om många fler inblandade har börjat sticka fram sina fula trynen-inte för att de mår dåligt för vad de gjort mot mig och orsakat mig.Nej då enkom för att det börjar komma ut ibland alla andra människor och då kommer en viktig sak för dem;att skydda sig själva.

Dessutom kan fel tingsnotarie ha pekats ut,jag skrev ju Adam Larsson,men döm min förvåning när denne stegar ned i receptionen -det är inte den person vars ansikte jag sökte (beskrev) för Mellqvist och som han då  namngav.För all del ,Mellqvist kan ha haft sina skäl då han nämnde detta.

Jag har en stark känsla av att den yngre domare som är utpekad av flera (dock ej av Mellqvist) efternamn börjar på K eller L.Han är en vacker yngre man med svart lockigt hår som verkar i tingsrätter(bl a),ca 1,74 och smal och elegant klädd och finlemmad med närmast sydändskt utseende./Se även min beskrivning av denne i tidigare inlägg då han knäckte extra som just busschaufför under utbildningen ….

Förresten Lars Schill torde väl känna till att Magnus Frank varken är  chef för kriminalen längre,och ej heller f u ledare,eller ens kommissarie längre eftersom han(tillsammans med Roger Björkander) ,så varför kallas de vid dessa titlar ännu i tidningen? Detta beror för Magnus Frank och Roger Björkander bl a  visat en osund  inställning genom att inte driva  utredningar som innefattar släktingar  eller kollegor .Vilket även  innefattar makarna Wihlborg och en till åklagare på Gotland tillvägagångssätt här på ön.(de 3 som finns här).

OM det (dessa typer )kommer information om alldeles snart.

En annan som inte heller gjort sitt jobb  sedan hösten 2006 är ju Anette Wilen och Thommy Anderberg.Förresten åkte ju båda 2006 och 2007.

Man kan endast spekulera i varför det på Högklint dräller av Lindqvistar och Löfqvistar och Götbladar och andra kvistar ,liksom det adoptivbarn som fick plats där för länge sedan liksom dennes son som man kan då kan tro är Magnus Frank.

Och det här med släkter,ja familjer och kusiner och fans moster –det verkar ses som heligt av statsanställda , när det gäller deras egna släkters folk. Då är det en helt annan sak än om det handlar om ANDRAS familjer och släkter .Så låt mig här illustrera för Anette Hanna Wilen (som gillar att sladdra om andra helt för henne okända personer till sina släktingar och kolleger),men sedan inte vill stå för sina brott i tjänsten efteråt, och att hon skyddar sin kusin mot dennes brott i tjänsten? Är det generna i dig som spökar ifrån ena sidan av släktledet ,då en  ju  föddes i stadsfängelset i Karlskrona?Sådant kan man endast spekulera om-och sådant är ju du bra på- att spekulera.

Kanske var det i Kalmar stadsfängelse?,måste faktiskt dubbelkolla ,då jag av överlevnadsinstinkt nödgats att släktforska en hel del om, för mig ointressanta människor, för att få fram dolda släktband som ju spelat in enormt i denna smutsiga korruptionshärva.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ***Om den gotländska pressetiken & feghetens metoder****

 1. mange skriver:

  Vilken arkeolog är sexistisk enligt din mening? Och apropå kvinnor och män, var det inte en kvinna som ”gav” tillstånd till det där bygglovet i Tofta eller vad det nu var, det som skrev om för ett par år sen, om det vad Pigge som skulle bygga nåt eller… (sakfel eller inte, men var det inte landshövdning, länsstyrelsen eller…?). Det går alltid att hitta fel hos andra. ”Män” umgås i samma kretsar, ibland heter det Rotary eller något annat. Det är där och på andra ställen dom kliar varandras ryggar, lika mycket som ”kvinnor” skvallrar på syjuntor. Jag tycker också du kan komma med mer fakta i vissa fall, och att namedroppa alla möjliga anklagelser mot personer (skit i om de är män eller kvinnor) diverse verkar inte sunt. Byt miljö, bo i Stockholm och åk till Gotland på sommaren som blir du behandlar som vilken turist som helst. Lev livet istället för att kämpa emot i personliga vendettor.

  • drakpressen skriver:

   Hej

   Tack för att du bryr dig 🙂
   Jag nämner de inblandade personerna vid namn därför att de begått brott i tjänsten och Gotland är en mycket korrupt ö.Jag ser det inte heller som en personlig vendetta utan en allmängiltig historia som säkert fler än jag råkat ut för.Det är lite svårt att ”leva sitt liv” på denna lilla ö efter den hetsjakt jag utsatts för.Och faktiskt ännu utsätts för av offentligt anställda vid myndigheter;varför ska de skyddas?Korruption är osunt, kvinnofientlighet och brott mot kvinnor och barn görs ingenting åt mot här på Gotland.
   Jag har ju pekat ut flera kvinnor i myndighetspositioner som också begått brott i tjänsten så jag tycker inte att jag skyddar dem heller?…

   Jag ser heller ingen anledning till att skydda sadistiska bögar eller sadistiska heterosexuella grabbar och gubbar som bedriver hetsjakt mot en enskild kvinna på sin betalda arbetstid pga att hon har nobbat två av dem.
   Tyvärr kan jag inte lägga ut bevisen eller mer fakta och vittnen på bloggen-allt det måste jag spara till rättegången går av stapeln.
   (Ej på denna ö;s Buttericks tingsrätt då, utan i kungliga huvudstadens sådan .).
   Jag ska byta miljö så fort jag fått mitt skadestånd-det är svårt att rita sig ett tryggt boende 🙂

   Vad många gotlänningar tycker om turister borde du lyssna på någon dag(när de inte vet att du hör),de ler bara mot dig när du ger dem dina pengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s