Hujedamej hycklande Peter Claeson och Henrik Söderman åklagare på Västerorts åklagarkammare

Nä nu mår jag illa,nu tror jag att jag spyr snart….

Hittade ett gammalt inlägg från 2009 i DN Debatt där Peter Claeson och Henrik Söderman s k åklagare på Västerorts åklagarkammare sitter och lägger ut texten och moraliserar över att Lagercrantz finner det fel att åtala den kvinnliga läkaren på Astrid Lindgren sjukhuset.Och nu citerar jag”Man måste ha den djupaste respekt för det arbete som läkare och andra inom vården utför och för att de många gånger ställs inför svåra och livsavgörande frågor. En motsvarande respekt från Lagerkrantz sida för det arbete som polis och åklagare utför vore önskvärd”….

Nu spyr jag nästan igen när jag läst dessa rader.

Ska du Herr Claeson tillsammans med din underhuggare Henrik Söderman sitta och ha synpunkter på att ”alla är lika inför lagen”.Nu citerar jag igen:”Man måste utgå från att Lagercrantz inte anser att läkare står över lagen utan att även de kan bli föremål för brottsmisstanke, även för åtgärder som de vidtar under tjänstetid. I denna utredning finns det uppgifter som med styrka talar för att någon genom ett uppsåtligt handlande berövat flickan livet. En ståndpunkt som utgår från att detta inte skall utredas inom ramen för en förundersökning är orimlig. Svensk strafflag gäller i detta avseende alla – även läkare.

Jaha så bra då Herr Claeson .När hade du tänkt sätta igång f u mot f  d åklagaren under dig?Och de poliser och domare och nuvarande s k tingsfiskal som varit och är inblandade i brott i tjänsten liksom utanför .Och icke att förglömma den f d lokale åklagaren (din f d chef,vars post du fick överta då han fockades) och hans släktingars brott mot mig.Och alla de dränghjon till buschaufförer som deltagit och deltar i hetsjakten mot mig?Initierande chaufför,som en högre polis pekade ut som incestpedofil och din underhuggare Wihlborg satte ett besöksförbud mot hans egna barn?En flicka då 4 år och en flickbebis på några månader;detta samtidigt som gärningsmannen också pekats ut som sadistisk bög .Och en sadist gentemot kvinnor(som ju du vet att jag har personlig erfarenhet av som kvinnlig passagerare här på öns bussar).De brott av denne gärningsmans s k kollegor riktade mot mig under deras betalda tjänst  ,som vid det här laget orsakat mig 5,5 års hetsjakt på skitön Gotland här?

Du ”hittar på” att ”det är svårt att intressera polisen för det här i Solna när det skett på Gotland”(du om någon vet för fan att det är åklagare som utreder och ger order till polisen om f u.Till detta möte som du ”bjöd in” mig till så fick du med en tant (kollega) som satt där som en trist disktrasa och glodde på mig medan du malde på.Fy satan för korkade kvinnor som hjälper sådana som dig i sådana skitiga ärenden;det finns ett särskilt helvete för kvinnor som sviker sina egna.Du och dina grabbgubb kollegor varav hälften är ensamstående (aldrig gifta) som är indragna i just denna kletiga stinkande sk-thistoria vet man vart man har;gubbsen håller alltid ihop;men en kvinna som gör det-och du satte upp mötet.Hu!Kan man bli vidrigare?

Du hittade också att smuggla undan misshandeln som pedofil/sadistchauffören utsatte mig för och alla andra brott såsom olaga hot,sexuella ofredanden,ytterligare hot om misshandel,2 mordförsök och ofredanden och förolämpningar dagligen.

Till sist är i så giriga att ni skiter i att betala ut skadestånd utan att jag själv ska behöva gå till domstol och gå igenom 5,5 års hetsjakt igen!

Nädu Peter Claeson du ska inte ta ordet respekt i din trut överhuvudtaget;du som låter sadistiska bögar slippa undan straff därför att de är kollegors släktingar,eller notoriska misshandlare av kvinnor,incestpedofiler/pedofiler och sexistfascistiska djävla äckel på ren svenska.

Du och din underhuggare Henrik Söderman som är spydiga arroganta  och fulla av er själva gentemot kvinnliga brottsoffer och skiter i att utreda grova brott som( bl a jag )systematiskt (och än idag) utsätts för pga din och andra s k myndighetspersoners maktfullkomliga hybris och förakt inför kvinnor och barn.Och nepotism,för det ni ondgör er över i Dn debatt är just detta;alla ska vara lika inför lagen;inget annat duger;Upp till bevis då Peter Claeson!Halva Gotlands polis/åklagare och domarea brott  finns att bita tag i.Men det kommer du ju inte att göra för ”det är en helt annan sak”.

Än mindre ska du leka åklagare i ett mål där en kvinnlig läkare(förstås rycker du ut då) anklagas för att ha hjälpt en liten flicka att slippa dra ut på sitt lidande.Det är mer än vad du har gjort i ovanstående pedofilärende-du har inte lyft ett finger för att hjälpa dessa småflickor varken då eller efteråt tex byta miljö och framför allt gripa pedofilen och döma honom.(Du kunde ju förslagsvis också ha tagit med mordförsöken och de olaga hoten och de andra brotten riktade mot mig;så hade du kunnat kalla dig åklagare och inte som du (och dina s k kollegor) nu ses på som;korrupta kriminella nepotismfascister som saknar all empati inför kvinnor och barn.

Jag säger som jag sa till domaren här  i Visby när han vägrade att lämna ut dokument med samtliga gärningsmäns namn till mig (5,5 års hetsjakt mot mig) ,och dessutom vägrade han mig ett skriftligt beslut på det:”Ta dig i brasan!”…

Hela DN debatt artikeln finns att läsa på, http://www.dn.se/debatt/horribelt-lagercrantz

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s