***Om poliserna som ska utreda poliser i s k internutredningar******

Bengan SvensonLeena Kangas,CU fd Interna utredningar, RPS(Rikspolisstyrelsen).numera avpolleterad ifrån tjänstgöring.

Carin Götblad    

                                                                                                                         Lars Tonneman,RPS RAES,dvs Rikspolisstyrelsens s k rättsavdelning enheten för polismål

Ja nu har jag också fåt reda på att Bengan Svenson känt till detta under flera år redan långt innan jag försökte kontakta honom om det.RAES,den s k rättsavdelningen på RPS har haft flera jurister som har skrivit bla bla bla brev till mig när jag krävt att de ska ta itu med saken.En av dessa Ewa Paltzow-Södderström lämnade plötsligt,helt nyligen,ut två dokument där det syns att Bengt Svenson har skrivit under två dokument som handlar om beslut om bl a Anette Wilen,sparkad länspolismästare och hennes kusin f d sparkade polischefen här på Gotland ,Thommy Anderberg som just bor i Fårösund där hela hetsjakten mot mig startade.

Jag ringde Bengt Svenson ang.hans underhuggare Lars Tonneman,denne är chef för enheten för polismål på RPS RAESavd.,uppträdande,då denne visste knappt vad han hette,än mindre vem Anette Wilen var när jag frågade ut honom och så lade han på luren.

Bengan är ju intet för inte jurist så han ville inte prata med mig alls i telefon,än mindre ha ett möte om vad hans underställda orsakat mig pga upprepade brott i tjänsten.Hans sekreteterare lät hälsa ”Anette Wilen”. Jag hade också i mail tillfrågat Bengan Svenson om han inte var orolig för säkerheten på rättsavdelningen ,frågan var väl närmast om Lars Tonneman hittade ljusknappen om morgnarna på jobbet.

Jag ringde också på ett mobilnummer ifrån eniro till Bengt Svenson och där svarade hans sambo som lovade att prata med honom om ärendet.När jag senare ringde tillbaka så ville inte heller då Bengt Svenson prata med mig och då frågade jag henne om vad han sagt.Då blev hon närmast förbannad(och generad antagligen) och sa att det var inte hennes sak att svara på.Vilket jag höll med om och bad om att få tala med Bengan istället,men då ville hon avsluta samtalet.När jag ringde en gång till under veckan så hade Bengan finurligt nog spärrat mitt nummer ifrån att komma fram.Så mycket för hans offentliga tal om att”skydda barn och kvinnor mot mäns våld osv”

Tänk att en rikspolischef kan sitta och skydda sparkade f d polischefer(Wilens kusin), ,polismästare,länspolismästare och kriminella korrupta poliser som i sin tur skyddar sina stjärtgossar (i detta fall initierande gärningsman som är både incestpedofil(mot sin flickbebis och då fyraårig dotter),notorisk kvinnomisshandlare,OCH sadistisk bög;hur går detta ihop?

Ja Bengan Svenson ja,högste tuppen på Rikspolisstyrelsen såsom rikspolischef.Vad gjorde han,egentligen,när han fått vetskap om hetsjakten mot mig och de uppenbara brott som begåtts i tjänsten av hans underställda.Ingenting,faktiskt,och sedan igen,ingenting alls faktiskt.Nu har jag fått reda på att han kände till detta först av alla och skrev två beslut där han lät både Anette Wilen och hennes kusin f d polischefen här på Gotland Thommy Anderberg ,gå fria ifrån sina brott i tjänsten riktade mot mig .Dessa brott mot bl a tystnadsplikt har till dagens datum renderat mig 5,5 års hetsjakt av en pöbel av busschaufförer här på ön.

Detta har byggts på med f d åklagaren  (sparkad)Björn Lindqvists skyddande av sin kusins brott mot mig .Liksom domarnas (upprepade) brott i tjänsten Mikael Mellqvists ,Fredrik Benndorfs (sparkad)och gärningsmannen Adam Larsson ,numera återbördad ifrån Hovrätten i Stockholm hit till Gotlands s k tingsrätt ,såsom tingsfiskal med Mikael Mellqvist som mentor!

Så se där;verkligheten överträffar dikten!….

Fortsättning följer på denna historia .


Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s