***Annette Wilen ibland Rotarys Lucior och i Hejdebys kyrkoråd med f d polisen Rune Klingvall***

Annette Wilen född Löfqvist-Arvidsson -Svensson-oops jag avsåg att skriva Ekeroth i nästa kapitel istället för Arvidsson(Arvidsson är nämligen f d åklagaren Björn Lindqvists släkt och det spåret leder till annat håll i samma kletiga historia) ,f d länspolismästare,sparkad 2007 (1,5 år efter redan uppkommen  orsak att sparka direkt).

Såg att Annette har gått och skaffat sig lite förtidspensionärs hobbies,varav en är att sitta på Rotaryklubben Wisborg (Där f ö den s k polisen Magnus Frank hänger också)och surpla kaffe(det gjorde hon ju för all del redan medan hon var anställd hos polisen )men däremot så dök hon ganska nyligen upp i kyrkorådet i Hejdeby.Även Rune Klingvall också en f d sparkad polis.Häpp!

Jag fann det illa nog att A.Wilen fick sköta Rotarys Luciauppvisning efter förtidspensionen, jag menar,en kvinna som skyddar en manlig pedofil och sadist mot kvinnor;notorisk kvinnomisshandlare.Ska en sådan kvinna får vara nära små flickor överhuvudtaget:Lucior eller inte?En kvinna som inte drog  sig för att skydda (framförallt initierande gärningsman chaufför,kvinnomisshandlare och incestpedofil)över 60 gärningsmän varav några kvinnor anställda busschaufförer vid privat företag som kör åt kollektivtrafiken på Gotland och som bedrivit en hetsjakt mot mig under ,nu,5,5 år.Ni som följt min blogg vet ju redan att misshandel,olaga hot,mordförsök,sexuella ofredanden,förolämpningar   mm ingått och ingår i denna hetsjakt mot mig.

Vad gör då en sådan person som Annette Wilen i kyrkan,har hon gått och blivit religiös tillsammans med Rune Klingvall?Humanitet och kärlek till sin nästa är inte direkt A.Wilens bord som jag handgripligen har fått smaka på under de senaste åren pga hennes önskan att skydda sin tjänst och få sin pension trots upprepade brott i tjänsten,bl a brott mot tystnadsplikt,skyddande av släkting ,f d (också sparkade) polischefen Tommy Anderberg och släktingar inblandade i starten av hetsjakten mot mig.

Och vad gör en som f d sparkade polisen Rune Klingvall i kyrkan?Han som skyddar pedofiler och kvinnomisshandlare utan att ens blinka?Han som har en släkting ibland busschaufförerna?

Rune Klingvall som skyddar sig själv(främst förstås) och gärningsmän till släktingar .Han som var bäste dryckesbroder med f d fd chefen för bussbolaget.

Vad för slags utredning företar han? efter att han fått hand om den av Magnus Frank,(se ovan;Wilens kompis i logen och f d chef för länskriminalen).

Anette Wilen en hemsk människa på så sätt vad hon gjorde i sin maktutövande tjänstgöring mot mig(mot alla kvinnor som råkat ut för henne) och hennes feghet inför att stå för vad hon ställt till orsakade mig 5,5 års helvete istället för säg 2,5 år.Enkom pga hennes önskade bekvämlighet och feta pension.Hur många människor har inte hon begått brott mot i tjänsten under årens lopp?

.Hu den lede för Gotlands s k rättsväsende vare sig det handlar om s k polis,åklagare eller domare/tingsfiskaler och den stig som leder vidare upp mot huvudstadens rättsvrängare.

Ps.Annette Wilen (och hennes man; f d officeren)  är faktiskt lika feg som de inblandade gubbarna i denna kletiga grabbgubbröra historia ;nu har även Hans Wilens mobil och hemnummer försvunnit ifrån offentlighetens ljus…

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till ***Annette Wilen ibland Rotarys Lucior och i Hejdebys kyrkoråd med f d polisen Rune Klingvall***

  1. KENNETH skriver:

    Gamle SORK har du börjat måla läpparna, det gjorde du Inte på FÖFS eller 1sta flight school har du blivit TRANSA !!!!!!!

  2. KENNETH skriver:

    Vad har nu SORKEN Klingvall ställt till med,,,,,vi gick samma klass på flygskolan i Ljungbyhed,,
    Men vad har han ställt till med på GUtarnas Ö !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s