****P.S Tillägg till söndagens blogg om chaufförers uppträdande;Lars Klingvalls skvaller***

En sak bara som jag glömde lägga in i mitt inlägg igår om chaufförers uppträdande både framför och bakom ryggen på de kunder som betalar deras lön.

Chauffören Lars Klingvall, ni kanske inte minns honom så jag friskar upp minnet för er med en liten bild.

För en tid sedan ,närmare bestämt några månader tillbaka i tiden så hade jag denne som chaufför ända ned till lasarettet där jag och en kvinna till steg av.Klingvall satt kvar en bra stund med bussen och jag gick till mödravården.

Nästa gång jag stötte på chauffören som de brukar kalla för Suggan så stirrade hon rakt på min mage en bra stund.Nu är ju inte den rultan så lång ,men längre än till min navel når hon.Hon skulle alltså kontrollera om jag var gravid…

Får inte de kvinnliga passagerarna ha något privatliv för dessa chaufförer?

Så vem hade kärringskvallrat om att jag gick in på mödravården?Jo Lars Klingvall för han var då den ende som var i närheten (dröjde sig kvar för att se vart jag gick)när jag stegade in på mödravården.

Så jag förstår att du,Rune Klingvall,kommenterade tidigare att”ja nu vet du hur de är”,Jodå nog vet jag hur dränghjonen till chaufförer är och jag vet också hurdan du är, liksom du själv vet hur en del av din släkt är;inkluderat dig själv.

Det visste ju du så det borde du ha tänkt på långt mycket tidigare:om du vet vad det ordet betyder?

Förresten,två chaufförer anförtrodde mig att det inte bara talas illa om mig,lågsinnat grabbgubbskvaller) på den offentliga stationen i Visby,utan även om många andra oss passagerare på bussarna.

Så tänk på det alla som åker buss att den som sitter längst fram där och kör annars ägnar arbetstiden på stationen  åt skvaller om kanske just dig och din familj.Och det är ju inga snälla saker ,för de vill ju bara åt det snaskiga taskiga bitarna.

Sådana är de,som Rune Klingvall sa,och HAN borde ju veta om någon, hur folk kan vara här på ön , som sagt,inte minst delar av hans egen släkt inkluderat honom själv.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s