***Mikael Mellqvist har gått och blivit frälst eller tagit fel på datumet för den s k kvinnodagen***

Jodå, nu såg jag att Mikael Mellqvist har dragit lite slutsatser ,rent generellt,om historiens gång och samtiden -och det är ju mitt i prick gång på gång om historiens gång om männens handlingssätt.Det är ju heller  inget nytt att många tjänster tillsätts i bastun när styrelsegubbarna har ”fredagsmötet” (tack och lov)utan kvinnor.

Under antiken fanns senaten och bastubaden med sina intrigmästare,  som spann sina väv och för makt och rikedom.Dit släpptes kvinnor aldrig in men mången planer smordes för att utmanövrera kvinnors eventuella påverkan genom sina män.

Inte heller kan ju en av de få utvalda kvinnorna på chefspositioner (i samtiden)göra så mycket åt strukturen om de inte går ihop på liknande sätt med informella möten som leder till beslut om anställningar.Vilket de ju inte kan då de endast är chefer på mellannivåer,s k bromsklossar för andra kvinnor,utsedda av de högsta cheferna som är dem som fattar besluten i bastun.

Dessutom,en kvinna som satts på en chefsposition för att basa över andra kvinnor,och som ändå styrs av männen i toppen.Kan det bli bättre för dessa mäns maktstruktur?

De fattar besluten och mellanchefskvinnan får leverera dem och ta påhoppen för beslut i en struktur som motverkar att  kvinnor generellt får topp positioner inom företag .(Det var Liza Marklund som levererade den sanningen i en analys efter sitt avhopp ifrån TV4s ledning.), och där fick hon ju in något mitt i prick .

Ja- för att återgå till det Mellqvist skriver,allt låter ju så bra att jag blir misstänksam, grunden  i det då när Mellqvist gör misstaget att ge journalisten Persson en komplimang i sammanhanget, som om han ägde normen att dela ut dem.Lite väl populistiskt för min smak.

Om Mellqvist trodde själv på sina ord så skulle han låta sina  handlingar tala,men de tiger still.Han sitter ju själv på en chefsposition och borde bete sig därefter.I en domstol och bestämmer över alla andra däri och de som står framför skranket.

Han har visserligen erkänt mitt lidande under 5,5 år men han har inte gjort ett dyft åt det.Mer än att ha förlängt det  genom att för snart 2 år sedan avvisa min stämningsansökan mot tidigare nämnda gärningsmän,& några kvinnor och sedan igen i år.vad är det för fel med denne domare,om han inte är själv huvudgärningsman?..

För återigen, varför får jag inte ut resterande papper ifrån Gotlands Tingsrätt,och varför sitter annars Mellqvist och hindrar mig ifrån att få ut handlingar i skrift om den f d sparkade åklagarens släkting ?En sadistisk man.En sadistisk bög närmare bestämt.Åklagarens släkting alltså.

Ja,faktum är att  den där sadistiske bögen även är släkting till den f d sparkade länspolismästaren.Som om det skulle vara något att skydda honom för.Faktum är att Anette Wilens

Det har talats om ”psykotisk”  hm undrar jag,hur klarar man av att vara sadistiskt påhittig gentemot en enskild kvinna såsom psykotisk?Officiellt sägs det att denne bor i Stockholm nu,(efter att ha vistats i Fårbyn),men andra säger bostadsorten är VisbyKlinten.

Dessutom,där sitter Annette Wilen och fegar bakom sin f d officer Hans Wilen och ändå har hon gått minst lika långt över gränserna  i sin maktutövning

Den smutskastning (och de brott de begått mot mig)och som jag utsatts för av myndighetsfolk är inte att leka med.Mats Wihlborgs flertalet utfall mot mig som målsägare ,direkta personpåhopp och förolämpande tilltal(allt i försök att undkomma huvudfrågan;brotten som begåtts mot mig).

Jag har då aldrig heller erfarit att någon annan familj skonats pga psykisk sjukdom i familjen när det gäller rättsliga ärenden.

Tvärtom är det ju jag som har utmålats som något slags ”psykfall” av gärningsmännen pga att myndighetspersoner släppt uppgiften till grova gärningsmän att jag varit sjukskriven för depression.Vad vet dessa simpla varelser om sådant?(Om de kände till något om det så torde de knappast sitta och köra buss ,risken hade då blivit stor för att någon av skulle sitta och somna vid ratten)…

Och nu visar det sig att myndighetspersoner medvetet gjort detta för att skydda sina egna karriärer ifrån att bli besudlade pga deras egna brott riktade mot mig,och ovanpå detta låtit psykotiska sadistiska bögar (deras egna uppgifter om gärningsmän) löpa fritt och kunnat skada (igen) eller försöka döda mig (igen)närsomhelst.Okända gärningsmän för mig rent utseendemässigt;hur skyddar man sig mot sådana?

Är en sadist synd om därför att han råkar vara släkt med en f d åklagare eller f d länspolismästare/polischef ?,som båda satt f ö  i tjänst då .

När det gäller släktband så häpnar man över alla qvistar,blad och grenar som finns ingrenslade i varandra mellan myndighetsanställda.Även s k vänskapsbanden är omfattande och på så sätt ser man oviljan att utreda och driva vidare brott som begåtts av någon av dessa mot s k ”utsocknes”,i dubbel bemärkelse; både ej i släkten och ej heller från Gotland.

Visst finns det myndighetspersoner i Stockholm som sitter och styr över Gotland;faktum är ju att Gotland råder under Stockholm i allt.Det finns ju egentligen bara RÅ och rikspolischefen förstås som råder över hela hela åklagar respektive polisapparaten.

Bengt Svensson, rikspolischefen; dvs chef över RPS och IU f d CU ville inte heller tala med mig i telefon  men han lät hälsa via sin sekreterare att den skyldiga är Annette Wilen.Nästa fråga blir då varför fattade Bengt Svensson två beslut i bl a detta polisärende utan att se till att jag kontaktades om detta?

Fredrik Werzäll t ex som både är ordförande  i Ansvarsnämnden(dömer högre poliser och åklagare och domare)och president i  Hovrätten.Denne man har jag sökt åtskilliga gånger genom sekreteraren till Ansvarsnämnden utan att han har besvärat sig med att varken ringa eller lämna ett meddelande till sekreteraren om att jag kan skriva istället(för papper gillar de ju;allra särskilt dem de kan hålla fast vid vid så att ”nobody will be any the wiser i respektive ärende).Why,som Halvan skulle ha frågat,ringer inte denna person upp och svarar på  varför inga vidare åtgärder vidtagits mot Wilen,Lindqvist,Adam Larsson mfl?Och varför ingen trätt fram och tagit ansvar för respektives brott?Och det där skadeståndet som det viftades med i början i försök att tysta mig,vart tog det vägen efter 5,5 års dikaturfascistuppträdande mot en enskild kvinna som vill ha uppgifter och svar ifrån ett s k rättssystem fyllt av män ,även om hälften av dessa säkerligen önskat sig att få vara kvinna när man studerar ogift/ensamstående frekvensen hos dessa.

Förklaringen till Fredriks ovilja kan vara att Adam Larsson fick anställning under flera år hos hovrätten för att sedan efter 5 år(preskriptionstid för vissa brott i tjänsten )dyka upp vid Gotlands Tingsrätt igen som ”domarstuderande” s k tingsfiskal och gissa vem som är hans mentor;jo just det allas vår lille s k domare tillika chef för tingsrätten! Mikael Mellqvist.Är inte den juridiska världen precis som en semla;Lockande utanpå med bra grund,(brödet)och bedårande vispad grädde men inuti gömmer sig sk-ten; mandelmassans kväljande sötaktigt bittra smak.(om du gillar mandelmassa välj annat inuti.).

Men förklaringen kan också vara att Fredriks  f d kollega(sparkade domaren Benndorfs) fru sitter i polisförbundet,dvs polisernas fackförening.Hm,då måste det vara ganska lätt att samarbeta så att de s k poliserna (f d )Thommy Anderberg och Annette Wilen och Rune Klingvall mfl.kan slippa straff ,om man har en kollegas som är Ansvarsnämndens ordförande menar jag.Och ordförande i Hovrätten.Och som har ens egen man som kollega.

Förklaringen kan också vara att Mikael Mellqvist också arbetat innan Gotlands TR på Svea Hovrätt ,HR,liksom hans kompis den sparkade f d s k rådmannnen Fredrik Benndorf.De två sistnämnda är ju f ö kompisar sedan länge, bl a har de arbetat med skuldsaneringslagen.Och Benndorf dök helt plötsligt upp i Gotlands TR när Stenström slutade och hjälpte sina gamla kompisar sparkade åklagaren Björn Lindqvist och  Mellqvist.

För en tid sedan så råkade jag stöta ihop med fagre Adam Larsson precis utanför tingsrätten,detta chockade honom tydligen för han snodde runt och började gå över vid övergångsstället med mobilen som han plötsligt låtsades tala i.Innan han hann vända sig om möttes våra blickar och jag såg skräcken över att ha blivit sedd;avslöjad,för där var han ju .En av de tidigare chaufförerna(gärningsmännen), senast (för mig) skådad vid Nynäshamns båtbuss som chaufför.(Då uppehöll han kön säkert i två minuter för att se mig djupt i ögonen med ett slugt uttryck och flinandes;som om han (redan då 2009)sökte efter mitt igenkännande av honom.Och jadå, jag kände igen dig redan då också.Det är inte svårt.

Om man mår dåligt och skäms över något man gjort så bör man ju ta konsekvenserna av det.Om man har gjort något olagligt så bör man ta konsekvenserna av det också.Inte låta självgodheten och hybris ta över.Dessutom  när samma två personer fortsätter och förfölja en enskild kvinna i tjänsten med allehanda mycket utstuderade ,om än kortsiktigt tänkt,stressande påhitt så har de ju bevisat att de inte skäms,och inte mår dåligt över vad de gjort.Detta tyder ju på en synnerligen utstuderad sadism riktad mot kvinnor.

Släpp dokumenten Mellqvist(du har ju bara haft 4,5 år på dig) med namnen på huvudgärningsmännen, så kanske något av alla dina floskler känns aningen trovärdiga.Istället för som nu ,pinsamt populistiska och relativt grunda.

Och om det nu är en gubbe ovan dig som bestämmer (,vilket inte är särskilt troligt då ärendet första varvet studsade tillbaka till dig).Visa då att du inte ,fortsättningsvis,använder dig av samma maktstrukturer mot kvinnor som du mässar om i din senaste predikan att s k män använder sig av.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s