***Om nya fega anonyma irrelevanta påhopp****

Jag anar att jag gjorde ett misstag då jag publicerade en av de anonyma kommentarerna här på min blogg för någon dag sedan, då det verkar direkt uppmuntra till nya påhopp mot mig.Det finns ett enormt kvinnohat och en kvinnoskräck som bubblar under ytan som ofta kommer fram vid de mest besynnerliga tillfällen och visar sig på det mest absurda sätt.

Dock blir jag glad av att se att somliga grabbar och gubbar blir så hysteriska och ska tala om för mig att ”jag lider av vanföreställningar, och att jag behöver vård”(trots att de inte delat mina erfarenheter).Är inte sådana män lustiga;de som vill tala om för kvinnor hur världen ser ut?Och om hur vi missförstår vissa mäns uppförande mot oss?

Något som inte är lustigt däremot är direkta personpåhopp mot mig pga det jag berättar,pga att jag inte berättar det på det sätt som passar just dessa klagande då.Eller att jag pekat ut någons kollega eller kusin vilket de finner upprörande.Eller att jag pekat ut just en person som råkar vara den som  skriver anonymt och klagar på detta faktum?

Vet ni anonyma kommenterare vad som upprör mig ; jo anonyma kommenterare som inte verkar kunna läsa innantill, eller sådana som egentligen inte vill läsa men läser iaf ,fast de vill inte ta fasta på det de läser;för det förhåller sig inte på det sättet menar de.Nähä och vad vet de om mina erfarenheter?

Bara att behöva sitta och skriva detta gör mig irriterad;varför ska jag behöva försvara min beskrivning av det jag råkat ut för?

Fortsättningsvis åker alla anonyma kommentarer direkt i papperskorgen.

Och slutligen till dig ”Agge”.Tänk på att kombinationen av självupptagenhet och förutfattade meningar inte ter sig så bra i andras ögon-och om du nu ändå själv misstror myndigheterna ifråga som du påstår;varför ger du dig då på mig istället för dem?…

Om det nu inte i själva verket förhåller sig så att du tillhör/tillhört dem själv?..

Personligen har jag på denna Gotlands lilla yta, på kortast tid mött flest rättshaverister inom rättssystemet än någonsin i hela mitt liv.

För att citera en högt uppsatt polis som yttrade sig på följande sätt om bl a delar av Gotlandskåren när det gäller  om det som jag råkat ut för.”Polisen är kriminell och djupt korrupt”.

Tyvärr så stannar ju inte denna historia ens ”bara” vid polisens korruption .

Eller för att citera en internutredare om både polis,åklagare och domare i just dessa ärenden;”Åklagarna gör tydligen skillnad mellan sin egen kriminalitet och vanligt folks.Ja,domares också” ….

 

 

 

 

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s