***Om fega anonyma ointelligenta kommentarer***

Jag har fått flera vänliga,sakliga kommentarer vilket är underbart.

Men så kommer den här nu på fredagskvällen;så nu verkar vissa gärningsmän ha fått korn på min hemsida.Det enda bra med detta är att jag kan publicera och på det viset illustrera just hur fega och sadistiska de gärningsmän jag hitintills endast nämnt bitvis om är.

Troligt att  det kan vara en av gärningsmännen som är känd för att ha dåligt ölsinne och stavar Muhammed fel gör han också.(Om det nu var profeten han avsåg)

New comment waiting approval on vanjaessy

Mohamed commented on ***Mer om släktskap och annan korruption i myndighetsutövningssammanhang***du måste läggas in och medicineras… Godkänn  Kasta i papperskorgen | Markera som skräppost

More information about Mohamed

IP: 212.107.145.225, 212-107-145-225.customers.ownit.se
E-post: mohameddenstore@hotmail.com
URL: http://alibaba.com
Whois: http://whois.arin.net/rest/ip/212.107.145.225

Och som svar på denna kommentar ifrån mig kommer detta;hm, undrar vilken polisstation jag kan anmäla detta hot hos?…

New pingback waiting approval on vanjaessy

***Om fega anonyma ointelligenta kommentarer*** | vanjaessy commented on ***Mer om släktskap och annan korruption i myndighetsutövningssammanhang***

[…] commented on ***Mer om släktskap och annan korruption i myndighetsutövningssammanhang***du måste läggas in och […]

Godkänn  Kasta i papperskorgen | Markera som skräppost

 

 

 

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s