***Hu för Hycklare***

Är det någonting jag tycker riktigt illa om så är det hycklare,sådanadär fegisar som vänder kappan efter vinden.

Innan jag fortsätter vill jag få detta sagt;Alla får ha vilken sexuell dragning/läggning de vill så länge ingen annan skadas av den och personligen finner jag en människas sexualitet det minst intressanta,(om man inte har ett förhållande med någon).

En riktig hycklare ;ett av dessa praktexemplar,han  var tidigare chaufför innan han sparkades för andra gången(minst).Fast han försöker tydligen få en tjänst igen.

Han hade ,som alla inbilska,en mycket hög uppfattning om sin egen dragningskraft,vilket i mina ögon är ofattbart.Hans s k flirtmetoder bestod i att inte öppna bakdörren så att jag skulle tvingas gå av fram där han försökte visa vilken buss han skulle köra tillbaka.Andra metoder var att gå bakåt i bussen och söka kontakt.Ytterligare sätt,ställa sig utanför bussen och röka,precis vid fönstret där jag satt och stå och glo och flina.Eller vinka till mig att komma ut när han gick ur förarsätet för att ta en rökpaus under bussturen.Jag menar,varifrån kunde han ens få iden om att jag skulle vara intresserad av honom?..

Jag misstog honom för en svartsjuk man ,som inte gillade att hans kollega ständigt flirtade/småträtte och busade med mig under bussturerna.Eller,för den delen sökte upp mig vid mitt hus i sin privata bil ,vilket jag inte hade någonting emot då.

Denne självupptagne busschaufför,hycklaren alltså;den förstnämnde,satt även han utanför mitt hus om kvällarna på långpaus med bussen och när jag kom ut för att gå med min katt i sele så slog han på långljusen och kom sakta glidande med bussen inpå gatan och sökte kontakt med mig.Är det inte sådant som kallas stalking?

Jag trodde som sagt att han var homosexuell ,även om han var ett under av dålig smak,så fann jag även hans klädsel sådan, som tex randig blåvit t-shirt med en liten scarf kring halsen,och de där tajta byxorna;de satt som två storlekar för små,och så hans skor,som påminde mig om betjänten Edgar ,ni minns kanske den där kattnappande betjänten med de knarrande skorna i Aristocats?, dessa spetsiga ”myggjagare” fann jag feminina.

När han insåg att det inbillade intresset från min sida endast fanns i hans eget huvud och att jag hade missuppfattat honom som ”vänster”,så fanns bara hämnd i hans huvud;”Hell has no fury for a scorned mans heart”,heter det ju.Vad gör han då ,jo,han går och sprider lögner,grovt förtal på den offentliga busstationen i Visby om mig;en kvinna han inte ens känner.Sexuella ofredanden och andra slags ofredanden, är även med på att sätta fyr på,igen, en veritabel hetsjakt mot mig på den offentliga stationen ibland de andra dränghjonen.

Flickvännen som han hade då  fotade han underlivet på och skickade till kompisar/kollegor och talade om hur många gånger de hade haft sex .När han förstod att hon hade kontaktat mig efter att han börjat sitt s k flirtande med mig ,så blev han rasande och slängde ut henne ur bilen mitt i åkern på kvällen i ösregn och körde därifrån.

En f d s k kollega, yttrade sig vid ett tillfälle om honom; ”Lärbros äldste tonåring”.Flickvännen ryste till och beskrev denne kollega med orden;”Fy fan vad ful han är” .

Lärbros äldste tonåring  hade sagt till sin flickvän att ”bögar var det äckligaste han visste”.”Dom gillar han inte, sa flickvännen.Han sa också till flickvännen ifråga att han trodde att det var jag som hade trashat kollegans mammas hus pga en falsk angivelse.

Senare hade han även talat om för flickvännen om kollegan som förgripit sig på sina småbarn,en bebis och en några år gammalt barn.(Så det var snarare storasystrar som hade varit hos kollegan och trashat då den pedofilmisstänkte  inte hade varit hemma).

Och nu,ja ,nu ska han plötsligt  vara kompis med kollegan på FB,samme kollega han ansåg hade minst en skruv lös; Hur hycklande kan en del människor bli/vara?…

Varför sade/säger han aldrig ut till de sadistiska bögarna på stationen och annorstädes, liksom till de andra att ”de var/är det äckligaste han vet”?

Istället för att bara säga det bakom deras rygg?

 

 

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s