***Nu har censuren ,s k domare Mellqvist vaknat och blockerat mina nya inlägg***

Ja, det tog inte så lång tid men nu så är mina inlägg borttagna ifrån självgode s k domaren Mellqvists blogg  vilket ju ,för honom,är avslöjande nog.

Om han hade något bra svar på mina frågor om varför han skyddar gärningsmännen så skulle han ju ha svarat istället denne som själv kallar sig ”folkets man”…

Jag får återkomma imorgon med fortsättningen av historien.

Om någon händelsevis skulle ha något foto av den tidigare lokale åklagaren Björn Lindqvist så får ni gärna maila det till mig;tack på förhand.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s