***Ett av Gotlands Tingsrätts ansikten-det som censurerar som i en diktatur***

Åh my God nu är han igång igen Hybrisdomaren och eftersom det nog bara är en tidsfråga innan min nya kommentar till hans nya blogginlägg är borrtagen på Gotlands Allehanda så publicerar jag den även här.

Denna gång talar han om de många ansikten som finns för en domstol-jaha jag har endast skådat korruptionens ansikte i just denna tingsrätt -att brott kan begås och nya övergrepp begås för att försöka hindra de gamla brotten ifrån att avtäckas inför allmänheten och Rättvisan.Så här ser den nuvarande chefen/domaren på Gotlands Tingsrätt ut,ganska nöjd med sin censur som det ser ut.

1 kommentarer

Adamsapple (9 minuter sedan)

Och vad exakt är det för ansikte du visar och vilken slags lag stödjer du dig på för att vägra mig att få ut namnen på de gärningsmän som orsakat mig 5,5 års helvete här på ön?
Du tillsammans med lokala åklagare och polis har samarbetat för att skydd dig själv?Ditt eget brott mot tystnadsplikt som drabbat mig så hårt,eller endast din tingsfiskal Adam Larsson som är en av gärningsmännen?Du som skyddar en annan av gärningsmännen ,en sadistisk homosexuell ,kvinnomisshandlare och incestpedofil?Liksom du skyddar mer än dussintalet sadistiska sexistfascistiska busschaufförer ifrån att lagföras?Blogg;www.vanjaessy.com

(flagga som olämplig)

Ja gott folk nu passar jag på med två kommentarer till (inkopierade)eftersom jag som sagt  inte vet hur länge mina kommentarer får stå kvar i Mellqvists blogg.

Adamsapple (nyss)

Roger Björkander,en s k polis,(det finns också en åklagare som är väldigt lik honom från Västerorts åklagarkammare;denne har också hånflinat åt mig både i Solna vid besök hos s k överåklagare Peter Claesson soms att och pratade en massa kvalificerat svammel för att skydda bl a Björn Lindqvist,Annette Wilen och deras kusiner f d polischefen (sparkad före Annette Wilen) Thommy Anderberg, mfl.

Detta hot har även hänt en gång i Visby,så osäkert om Björkander eller denne åklagare som hotade mig vid Visby Hamn och blockerade vägen för mig när jag med min bebis i famnen skulle hämta min resväska ifrån bagaget.Han står där lång,bred med hatisk blick och skakande av raseri ,om inga vittnen funnits så hade han flugit på mig.Och varför det;jo,jag har anmält honom för hans brott i tjänsten,brott mot tystnadsplikt,lagt ned anmälningar trots vittnen och bevis,såsom misshandel,olaga hot,mordförsök,sexuella ofredanden mm,allt med god hjälp av Magnus Frank ,nu degraderad till inspektör.
Ni som vill läsa mer om övergrepp som begås här på Gotland inom det s k rättsväsendet (med draghjälp av vissa inom samma s k rättsväsende) kan med fördel vända er till min blogg.Allt,dvs hela historien är inte med ännu men den kommer .Blogg;www.vanjaessy.com

(flagga som olämplig)

Adamsapple (6 minuter sedan)

Ironiskt nog så sitter du och beskriver ett Gotland i miniatyr.Ni på gräddhyllan kan begå hur många brott och övergrepp som helst;Du och även din nye tingsfiskal ,Adam Larsson,(en av gärningsmännen,tid.busschaufför,senast skådad i Nynäs).Igen;du och den sparkade rådmannen Fredrik Benndorf liksom s k lokala åklagarna Susanne o Mats Wihlborg,liksom s k polisen Fredrik Persson,Roger Björkander,Magnus Frank,Lisa Koblanck,Birgitta örnberg,Bandholtz mfl.sitter och skyddar kriminella som f d s k lokale åklag.(sparkad) Björn Lindqvist,liksom Annette Wilen,liksom Rune Klingvall liksom Thommy Anderberg tillika Wilens kusin.Liksom ca 25 gärningsmän;busschaufförer liksom ett mycket stort antal medlöpare ifrån att dömas och jag få mitt skadestånd och kunna flytta härifrån gärningsmännen/plågoandarna.

(flagga som olämplig)

Adamsapple (55 minuter sedan)

Och vad exakt är det för ansikte du visar och vilken slags lag stödjer du dig på för att vägra mig att få ut namnen på de gärningsmän som orsakat mig 5,5 års helvete här på ön?
Du tillsammans med lokala åklagare och polis har samarbetat för att skydd dig själv?Ditt eget brott mot tystnadsplikt som drabbat mig så hårt,eller endast din tingsfiskal Adam Larsson som är en av gärningsmännen?Du som skyddar en annan av gärningsmännen ,en sadistisk homosexuell ,kvinnomisshandlare och incestpedofil?Liksom du skyddar mer än dussintalet sadistiska sexistfascistiska busschaufförer ifrån att lagföras?Blogg;www.vanjaessy.com

Annette Wilen född Löfqvist-Svensson sista dagen på jobbet innan hon åkte ut.

Fotogalleri;

Magnus Frank-om uppgifterna stämmer så är han degraderad från chef för kriminalen och kommissarie till inspektör

De två nedan verkar inte ha förstått iden med Facebook då de uteslutit porträttbild båda två.
Roger Björkander inspektör
Slutligen Annette Wilens kusin Thommy Anderberg
Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ***Ett av Gotlands Tingsrätts ansikten-det som censurerar som i en diktatur***

  1. guterolle skriver:

    på dom bara 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s