***Censur igen från Hybrisdomaren i hans blogg på Gotlands Allehanda****

 

En av diktaturens många ansikten

Jaha så har man censurerats igen ,ja faktiskt raderats ut helt från s k domare Mikael  Mellqvists  blogg i Gotlands Allehanda.Mina kommentarer har raderats vill säga;mig kan de inte radera ut;hur gärna de än må vilja det.

Eftersom jag inte gillar censur mer än jag gillar korrupta,spydiga och hotfulla  myndighetspersoner så kopierar jag så länge in de nya inläggen nedan(som plockats bort från Mikael Mellqvists blogg)

Jag irriterar mig på att en domare kan fortsätta och sitta raljera om dömda nämndemän ,när det också haglar korrupta poliser,åklagare och domare och hindrar stämningsansökningar pga att de skyddar sig själva,kollegor och partners ifrån att dömas i domstol för brott begångna i tjänsten som drabbat enskilda privatpersoner;läs kvinna , fruktansvärt genom hetsjakten som nu pågått i 5,5 år nu.Vissa myndighetspersoner har deltagit lika glatt i smutskastningen av mig under dessa åt;just i försök att skydda sig själva från att dömas för begångna brott.

Du som själv avvisat två stämningsansökningar från mig mot både poliser,åklagare och  domare(du skyddar även en av huvudgärningsmännen);en f d chaufför ,sedan flera år tillbaka;nu är han plötsligt s k tingsfiskal i din Tingsrätt som begått grova brott i tjänsten riktade mot mig som enskild kvinna.Adam Larsson heter den gärningsman som numera är tingsfiskal i Gotlands Tingsrätt med just dig Mikael Mellqvist som både domare och chef i samma domstol.

Pga dina och andra i tjänstens upprepade brott har både misshandel,olaga hot,mordförsök,dagliga sexuella ofredanden,ofredanden och upprepade kränkningar jag drabbats av följdbrott i form av hetsjakt mot mig under nu 5,5 års tid.och det vet ju du allt om;sadistiska bögar och sadistiska heterosexuella chaufförer och andra gärningsmän som ostört kan ofreda och kränka mig under sin betalda arbetstid.
Förresten,korruptionen gäller också s k lokala  åklagare Susanne och Mats Wihlborg.Den förstnämnda har samarbetat med både s k poliser Fredrik Persson,Frank,Björkander med att bl a fiffla bort  anmälan om mordförsök,liksom ett stort antal anmälningar ,bla misshandel(jag ser att Susanne.W särskilt bekymrar sig för kvinnors utsatthet i dagens tidning).Mats W.(även ”samarbetat” med Mikael Mellqvist)har inte utrett anmälningar ifrån mig om både olaga hot,sexuella ofredanden mm ,däremot utredde han noga initierande  gärningsmans falska angivelse gentemot mig(vilket i sig visade sig vara ödesdigert för gärningsmannen) ty då kom dennes egen familjs incestpedofilanmälan upp till ytan.Så kan det gå…

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s