***Alla brottsoffers lilla skyddsängel***

Det finns tydligen ingen fri press på Gotland heller;att döma av nästa stoppskylt som dök upp när jag denna gång försökte kommentera Susanne Wihlborgs plötsliga (tidnings)engagemang i dagen nätupplaga på Gotlands allehanda..

Hm,Susanne Wihlborg är upprörd över kvinnofriden kan bli sämre efter vissa ändringar i lagen.Den s k ”alla brottsoffers beskyddare”som jobbade på första plats med bl a den  s k polisen Fredrik Persson för att bl a ”städa bort” en anmälan om mordförsök(en chaufför som försökte köra över mig med bussen).Persson skickade över den till Sussi och hon lade ned den;precis som denna rättskaffens kvinna lade ned alla andra anmälningar vare sig det handlade om misshandel,olaga hot,sexuella ofredanden eller andra brott.Känns det bra att stödja och skydda pedofiler och kvinnomisshandlare Sussi?Som du gjorde på detta vis under flera år för grabbgubbarnas skull;tex Björn Lindqvist,Anette Wilens kusin,Adam Larsson och Mikael Mellqvist  och andra sadistiska gärningsmän;läs chaufförer.
Tack ska du ha för att du ställer upp för kvinnliga brottsoffer ;Så länge kvinnor som du finns inom rättsväsendet så kan alla kvinnor känna sig fredade ifrån hot av män.

Faktum är att det jag minns bäst ifrån samtalet med Susanne Wihlborg så är det hennes halvt hysteriska tantskratt;ett som hoppade fram med jämna mellanrum.Det var när jag frågade efter hennes man,Mats Wihlborg för att höra om varför han inte utredde nya olaga hot,förolämpningar mm som jag anmält en chaufför för och som Mats fullständigt nonchalerade.Jag förstår att hon skämdes för sin man;det skulle jag också ha gjort;skillnaden mellan oss är nog (bl a) att jag aldrig skulle ha en sådan som hon har.

Däremot(istället för att utreda mina anmälningar med bifogade vittnen och inspelningar som bevis ) så samarbetade Mats Wihlborg energiskt med den s k domaren Mikael Mellqvist för att sopa undan möjligheterna för mig att få den ynklige chauffören att vittna trots hoten han utsatts för.Mer om de kriminella påhitten som Mellqvist och Mats Wihlborg hittade på då för att skydda sig själva,kollegor och andra gärningsmän.

De värsta tanterna här på ön bär keps;de inblandade chaufförerna (och för all del bekanta och släkt till dem)fega grabbar och gubbar som tjattrar och snackar skit .Ljuger och inbillar sig att anständiga (och vackra) kvinnor skulle intressera sig för dem.Hu!Faktum är att jag har aldrig sett så mycket fula grabbgubbar som just ibland dessa; deras mammor springer och gömmer sig när de kommer hem för att fira dem på mors dag;så som en chaufför beskrev de s k kollegorna;En mycket ackurat beskrivning liksom även hans benämning på stationen;”drängstugan”.

Nej,hu, nu får det räcka för idag;man kan få mardrömmar av bra mycket mindre än det lilla jag ännu har yppat om den äckliga kletiga historia jag råkat ut för på den här ön.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s