****Endast hycklarens hybris överstiger stanken från korruptionen****

Jag mår illa,och det är inte Magnus Ugglas lätta släng av illamående ,utan jag menar riktigt ,riktigt grovt illa.Korruptionens främste företrädares hybris hyser inga gränser för sitt storhetsvansinne medan de begår övergrepp efter övergrepp i sitt yrkes maktberusning.Kriminalitet kallas inte för kriminalitet ,ja förresten,det är INTE kriminalitet när myndighetspersoner begår brott i tjänsten mot enskilda civila människor;inte enligt dem själva iaf.De har tom uppfunnit ett annat ord för sina brott;tjänstefel.

Här på Gotland är korruptionen enormt utbredd,den är så vardaglig att man inte alls får låtsas om den;så är det faktiskt.Och påpekar man hur det egentligen ligger till i en konkret situation ja då blir det ett himla rytande;men inte om brottet som man påpekat har begåtts;utan helgerånet ATT man har mage att påtala brottet ifråga.Idag är jag riktigt förbannad för hetsjakten mot mig här på ön  verkar aldrig någonsin ta slut och den har nu pågått i 5,5 år med myndigheternas goda minne här på denna lilla äckliga ö.

Man blir trött och utmattad av att vara arg och ständigt utsättas för hånflin och dyl ifrån inblandade gärningsmän .Därför ska jag begrunda min skrift ordentligt innan jag publicerar den i morgon här på min blogg.

Ett smakprov kan ni få ;jag smäller av,säger det igen,smäller av när jag ser en s k domare som Mikael Mellqvists hybris och trippelmoral som i (bl a ) hans senaste blogginlägg;http://www.helagotland.se/blogg/bloggentry.aspx?blogg=7202493&entry=7499082 där han raljerar om AB skrift om dömda nämndemän som ännu sitter kvar trots begångna brott.Ta er en titt morgon på hur det går till när poliser,åklagare och flera domare tillsammans begår brott för att skydda varandras brott och sina stjärtgossars,kusiners eller andra närmare kontakters brott.Och om dessa alltid skyddas av tex Ansvarsnämnden;Domare,högre polistjänstefolk och åklagare) och PAN ;(Polisens ansvarsnämnd), så begås ju fler brott  i samband med detta av sådana som är satta att utreda och döma tjänstemän för brott de begår i tjänsten.Ni får hålla till godo med mina kommentarer efter hans blogginlägg tills imorgon;

När det gäller korruptionen som finns inom svenskt s k rättssystem så är det nog likvärdigt med tex de italienska korruptionshärvorna.Gotlan

d, en av de värsta korrumperade platserna man kan komma på.Här kan både domare ,åklagare och poliser begå upprepade brott i tjänsten såsom brott mot tystnadsplikt som orsakar en hetsjakt mot en enskild kvinnlig person under flera år.Polis/åklagare och domare samarbetar för att skydda kollegors brott och nepotismen florerar; tex skyddar de pedofiler , män som misshandlar kvinnor och ofredar dessa under flera åt;detta är bara några exempel.
Blogg;www.vanjaessy.com

 

Korrektion;Adam är ju faktiskt s k tingsfiskal ej tingsnotarie som jag skrev i tid.inlägg.Du skyddar alltså en sadistisk homosexuell som begått/begår brott i tjänsten ritat mot mig, och som nu ska ”praktisera” till domare.Förutom korruptionen och brotten ni begått mot mig så är nepotismen så utbredd att endast din (och andra myndighetspersoners) hybris slår stanken från denna.Du skyddar gärningsmän genom att tjuvhålla på initierande gärningsmäns namn,såsom tidigare nämnd pedofil,och du och din egen underställda personal.Var det domare du kallar dig och en domstol som du ”arbetar” i?…

 

Diana04 (nyss)

Jag kanske ska förtydliga; mina två inlämnade stämningar mot både korrupta ,kriminella poliser,åklagare och flera domare som begått brott i tjänsten har du(givetvis) avvisat.Samma sak har skett med mina anmälningar om de grova brott och den systematiska hetsjakt mot mig i organiserad form av dränghjon till chaufförer under deras betalda arbetstid.Dessa anm. har du och andra s k myndighetspersoner systematiskt lagt ned eller smusslat undan;allt för att skydda en sadistisk homosexuell gärningsmans brott mot tystnadsplikt som drabbat mig.Initierande gärningsman s k sadistisk bög (av företagets chefsjurist)har även förgripit sig på sina då bebisflicka och då fyraåriga dotter (allt enligt åklagares besöksförbud).Sådana daltar du med;och varför då frågar man sig?…

(flagga som olämplig)

Diana04 (7 minuter sedan)

Du som själv stoppat två stämningsansökningar från mig mot både poliser,åklagare och flera domare(du skyddar även en av huvudgärningsmännen;chaufför sedan flera år tillbaka;nu är han plötsligt s k tingsnotarie i Visby Tingsrätt som begått grova brott i tjänsten riktade mot mig som enskild kvinna.Pga dina och andra i tjänstens upprepade brott har både misshandel,olaga hot,mordförsök,dagliga sexuella ofredanden,ofredanden och upprepade kränkningar jag drabbats av följdbrott i form av hetsjakt mot mig under nu 5,5 års tid.och det vet ju du allt om;sadistiska bögar och sadistiska heterosexuella chaufförer och andra gärningsmän som ostört kan ofreda och kränka mig under sin betalda arbetstid.Skrota din blogg;den stinker av hyckleri!
http://www.vanjaessy.com

 

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s