***Censur-ännu ett storhetsvansinnespåfund ifrån Hybrisdomaren***

Sanningen svider tydligen Mikael?…

Jaha så har man blivit censurerad i nyss omnämnde domares blogg i Gotlandstidningen också,dvs mina kommentarer har blivit borttagna och jag har blockerats från att komma in med nya.

Så fegt manifesterar en s k domare som Mellqvist   sin allmänna sexismfascism i sann diktaturanda.Misströsta inte demokratins vänner;mina kommentarer till den s k domarens raljanta bloggande om kriminella nämndemän finns här nedanfö liksom adressen till bloggen;Jag censurerar inte-men det behöver man ju inte när man inte har någonting att dölja till skillnad från Mellqvist då

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s