***Synd om män som misshandlar kvinnor-speciellt när de inte ”tror” på sin egen misshandel

http://www.expressen.se/ledare/1.2655262/vald-mot-kvinnor-en-nationalsport

Ja…det är ju för synd om dessa misshandlare av kvinnor och barn, de rår ju bara inte för det;

Det är gammalt som gatan och ränderna verkar aldrig gå ur;
”Hon är för djävla jobbig ju..jaa…alltså…jag tycker synd om mig själv nu -ingen förstår mig.
och jag har ju inte gjort nåt”…
Hallå!?! Väx upp och ta ansvar för era egna handlingar.
Och ni som tycker ”synd” om dessa kvinnoplågare skänk en slant till svältande barn i Afrika eller till Kvinnojouren för då kan ni ju iaf stryka dessa ifrån er ”tycka synd” om lista.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s