****Vissa människors grymhet och avsaknad av empati för andra levande****

Ännu ett översittargäng,se här bara;

Vad är detta om inte djurplågeri?Hetsjaga harar och rävar i timmar för att sedan döda dem?Mindre oskyldiga varelser ger sig dessa på;Skäms!Sankte Per kommer inte att välkomna dessa när det är dags för dem själva.Jag hoppas någon veterinär polisanmält detta till öns djurskyddspolis Michael Åslund.

Nedan Inkopierad kopia av foto och artikel ur GT 14/12-2011;

Stövarjaktens dag på Tofta skjutfält Av Gotlands Tidningar Bengt Valentinsson. Publicerad 2011-12-14 Lördagen den 3 december arrangerades Stövarjaktens dag för andra året på Gotland. Räven fälldes när Stövarklubben bjöd in till Stövarjaktens Dag på Tofta skjutfält. Ulf Timgren med sin finnstövare Arro lyckades driva fram räven till Leif Hellman. med var också Kjell Lawergren, här med Erik Jonssons unga hamiltontik Vilda som här bekantar sig med villebrådet. foto: erik jonsson Laddar… + Visa bildinformation I fjol jagades det i två decimeter nysnö men vid årets samling var det vindstilla, tre grader varmt och barmark. Jakten arrangerades på Tofta skjutfält och jägare och hundar hade 3 000 hektar till sitt förfogande under dagen jakt. Tre stövare var kallade – Tore Timgrens hamiltonstövare Rick, Ulf Timgrens finnstövare Arro samt Mats Karlssons hamiltontik Bella. De 15 passkyttarna tilldelades sina platser och efter en genomgång på gällande föreskrifter så bar det iväg ut till de olika passen. Bella reste en hare som hon dock tappade på en grusväg. Lite senare så fick både Rick och Arro fart på varsin räv. Räven fälldes Räven som Arro drev fälldes efter cirka en timmes jakt. Passkytt var Leif Hellman som stod på en plats där åtskilliga rävar fällts under årens lopp. Platsen benämns sedan gammalt för Tjurskallen. Rick höll sin räv på fötter under åtskilliga timmar innan den gick i gryt. Samtliga passkyttar fick dock se räven, men ingen lossade något skott på ”Mickel” som denna gång visade sig vara både löpvillig och vaksam. Samtliga deltagare kunde njuta av Ricks skall under långa stunder, även om vinden ökade i styrka under dagen. Gotlands Stövarklubb bjöd sedan in till gemensam korvgrillning, något som uppskattades mycket av deltagarna. Lite prat om stövarjakt hanns det också med.SKÄMS!
Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s