****Regnet smattrar i tystnaden och tanken ruvar utan vila***

Idag ska jag hålla mig ifrån det brännbara ämnet-hela den kletiga äckliga historien som jag vill föra ut .Det är utmattningen pga den här 5,5 års dyngan som förpestat mitt liv. Satt sig i kroppen i form av värk och ren utmattning.Frustrationen biter sig fast i nacken i form av tung värk och nu verkar ännu en kraftig magkatarr ha fått fäste.
Missförstå mig inte,jag tänker inte vika ned mig för de yrkeskriminella som orsakat mig det här eller de rötägg till gärningsmän som vevat igång och deltagit i hetsjakten mot mig på sin betalda arbetstid.Nej då,var sak har sin tid,men jag måste vila tanke och själ från de där plågoandarna just idag.
Regnet öser ned, Lucia imorgon.Hoppas att sömnen kommer inatt så man vaknar tidigt till hägringen.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s