****Liten Carin Jag ÄR rädd för de korrupta och maktmissbrukande poliser/åklagare och domare här på Gotland****

Ja Liten Carin,jag ska bekänna att jag inte bara har varit rädd för polisen,och ett visst gift par av lokala åklagare (och deras f d kollega),och både  en och annan domare här på Gotland (och en del av deras kollegor från Stockholm ,under de senaste 5,5 åren .Ja ,jag erkänner att jag ÄR livrädd för det korrupta anhang av dina ,för dig snart, s k f d kollegor.Nu när jag såg att Du snart inte är anställd av polisen längre så blir jag lite förvånad när Du säger att du inte kan” minnas något brott du begått, kanske lite civil olydnad då och då” .  Jaha,så det var civil olydnad  det här nedanstående då?..

Eftersom du hoppade in igen som länspolismästare när den förra länspolismästaren sparkades; förtidspensionerades heter det visst hos er,eftersom hennes kusin (skyddad av henne)hade begått brott mot tystnadsplikt som orsakat mig 5,5 års hetsjakt av ,ja,förresten , du vet ju även vilka sadistiska dränghjon det är som bedrivit den.

Allt ovanstående plus mycket mer som du även fick mail från mig om,(liksom internt) ,liksom åtskilliga telefonsamtal som du vägrade ta.Istället skickade du på kansliets telefon fram en beskäftig kille som blev närmast både hysterisk och otrevlig när han skulle avfärda mig,liksom din kicka till sekreterare som inte var trevligare hon;bara beskäftig i sin lånade makt.Istället skickade Du ned två slags reserver från RPS som skulle fungera som stötdämpare för dig här på ön  så att du slapp prata direkt med mig om vad som hänt.Ändå var det du som satt och styrde som ensam roddare hela tiden ifrån Stockholm,i enda syfte att vänta ut preskriptionstiden för underställda direkta kollegors (och andra kollegor)olaga dataintrång och olaga hot.Det sa t o m dina två ombud här på ön själva till slut att ”det är RPS som bestämmer”.Liksom en av dem sa det jag redan visste;”Polisen är grovt kriminell och korrupt”.(Inte alls ensamma om det,i ”gott” sällskap med delar av lokal åklagarbyrå och delar av tingsrätten,så känn Dig inte ensam på något sätt).

OM Du nu skulle ha invändningar mot något av ovanstående så är du varmt välkommen att kompensera ditt tidigare visade iskalla förakt och tystnad  inför mig, och maktmissbruket av din vetskap ,inför det som dina underställda orsakade mig genom sitt brott mot tystnadsplikt tillsamkat mig och mina närmaste under de senaste 5,5 helvetesåren här på ön.Hur de här offentligt anställda gärningsmännen anser att de har rätt att bete sig har (bl a) Du styrt då Du inte (för att använda ett av dina egna  uttryck)”fångat upp” den här brottsligheten.

Någon ” skulle ringa mig sedan” sa en anställd på RPS för några år sedan till mig ,”då skulle jag få skdestånd”.????Jaha så jag skulle vänta och sanktionera den väntan med mitt liv under de hot om förekommit mot mig?

Du talar dig också varm inför reporter Lars Schill i GA ,(hm,Schill,känner igen det släktnamnet ifrån den släktforskning jag (ofrivilligt)bedriver ),om den sociala misären här på Gotland och alla de ”mörkertal” som du befarar finns.Skönt att höra att Du åtminstone är medveten om att det finns ett mörkertal.Och här ska Du få lite mer ”Social misär” serverat Dig, bl a sådan misär som Du kunde gjort något åt medan Du ännu hade den verkliga makten som länspolismästare;

Vilken kvinna försvarar och skyddar initierande gärningsman till hetsjakten mot mig?,(hans misshandel,mordförsök,olaga hot,förolämpningar osv .

Den gärningsman som inte bara ”visade sig” vara sadist utan även pedofil ,vilket lokale åklagare ,”allas brottsoffers beskyddares man” skyndsamt skrev ett besöksförbud för honom mot hans barn pga .Inte av så mycket omsorg om barnen som att det inte skulle läcka ut via en ev.rättegång för då skulle ju den f d sparkade,oj förtidspensionerade heter det ju även på den myndigheten ju).

Och just  detta är ju någonting som kännetecknar både daltandet (skyddandet) av denne gärningsman för det sträcker ju sig långt bakåt.Åtskilliga gånger har denne gärningsman misshandlat kvinnor ,även gravida kvinnor i vilt raseri,och även när detta anmälts och dokumenterats så har kvinnorna förmåtts att ta tillbaka anmälan .är detta  också en s k ”civil olydnad” av dina underställda gång på gång?

Tänk jag som var under föreställningen att misshandel faller under allmänt åtal?.Är det inte ett brott,(många brott) ,eller javisst ja,det kallas ju ”tjänstefel hos er”. Nu är denne gärningsman i gott sällskap här på Gotland ty här finns en hel del män som är sadistiska ,sexistfascistiska mot kvinnor och många som misshandlar kvinnor och barn.

Både hetro-bi och homosexuella;sadistiska män finns i alla de grupperingarna.Och Du,om någon,vet ju också om just hur många medlöpare det fanns/finns ibland s k kollegor till den här initierande gärningsmannen på hans offentliga arbetsplats.Och också hur mycket ”idioterna till medlöpare”(företagets chefs ord om de anställda)orsakat mig skada p g a av de roar/t sig med denne initierande gärningsman såsom företagets driftkucku och hetsar på hans vansinnigheter.Bl a har de ju orsakat den misshandel han utsatte mig för som jag lyckades fly ifrån,annars hade jag kanske inte suttit och skrivit det här idag .

5,5 års hetsjakt sätter spår som Du ju självklart förstår, och varje dag,ännu, utsätts jag för olika förolämpningar av samma gärningsmän som jag anmälde hos er för 5,5 års sedan.Ditt agerande är så fegt ,men det finns andra ännu fegare (vilka jag också kommer att notifiera om här på min blogg)varav en av dem är den f d sparkade,nja visst ja,förtidspensionerade länspolismästaren här på ön.Hon är så feg att hon gömmer sig bakom sin mans mobiltelefonnummer.Inte för att jag ringt henne,ty  en sådan feg och vidrig person är ingen jag önskar tala med,men hon känner tydligen sig själv väl hur hon själv skulle reagera om hon hade råkat ut för det jag utsatts för p g a bl a henne.Vilket f ö aldrig skulle ha hänt henne då ingen av de här gärningsmännen skulle ha skänkt henne en andra blick.De verkar f ö  till synes,fullständigt omedvetna om sin egen fysionomi ,när det gäller de kvinnor de väljer ut att ofreda under sin betalda arbetstid .Med undantag av initierande gärningsman som ju faktiskt äger något ingen av de andra ens skulle kunna köpa för pengar.

Det är illa nog att  kvinnor underställda Dig har försökt  att skuldbelägga mig,ja du läste rätt,skylla på mig för hur dessa inblandade sexistfascister reagerar inför mig som enskild kvinna,grabbar och gubbar,som ofredat mig på sin betalda arbetstid.

Allra värst är att många i Din kår och de som ska driva vidare ärenden av detta slag ofta skuldbelägger kvinnor för männens beteende gentemot dem.

Hur sjukt är det?ja,lika sjukt som ingredienserna i den kletiga smutsiga historia som jag råkat ut för här på Gotland.Min rekommendation är ,ännu,att lufta den unkna gubbigheten och den direkt stinkande sexismfascismen inom de egna myndigheterna så kanske det går bättre för polis/åklagare  att utreda ,och inte minst.för vissa  domare,att se nyktert på den sunkiga grabbgubbmentaliteten hos de gärningsmän ,som är deras jobb att utreda.

En direkt sorglig erfarenhet ,förutom att den fyller en med brännande vrede som kvinna, är att det finns  kvinnor som går gärningsmäns ärenden .Både sådana som också deltagit i hetsjakten mot mig ,men också medlöpares fruar /sambos.Detta har jag iakttagit i många olika situationer under årens lopp här på ön och en brännande fråga biter sig fast;

Vad är det för slags  ideal och uppfattning ni fyller era döttrars (och söners) uppfostran  med ?Om ni fnissar och spelar med i era (gärnings)-mäns förvridna människosyn, hur ska ni då en dag förklara för era döttrar att ni tycker att det är ok för killar och män att bete sig som sexistiska skitstövlar emot kvinnor?

Ska ni kanske förklara det med att ni inte tycker att ni är någonting värda?..

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s