Liten Carin Götblad berättar i Aftonbladet (4/12) om att hon var rädd för polisen

Jag har blivit rädd för en del poliser på Gotland(och deras kontakter med liknande delar av Stockholmsmyndigheterna de senaste åren). ,Bl a skrämmer den f d sparkade/förtidspensionerade länspolismästaren Annette Wilen-Löfquist och hennes kusin mig,liksom en del andra poliser här på ön,sådana som inte agerar som poliser bör göra;om de ska få kallas för poliser.Och de är inte de enda som skrämmer mig utan även vissa s k lokala åklagare,både sådana i tjänst och sparkade.Det gäller f ö också en och annan sparkad domare och andra som betett/beter sig underligt i sitt s k yrkesutövande.Hu! man kan bli mörkrädd för mindre…
Däremot att försöka slå blå dunster i ögonen på folk om egna karriärmöjligheter (55+)-det tror jag inte så många av folket går på.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s