Hot mot mig inför att säga sanningen

Ojdå det här med att berätta sanningar om det s k rättssystemets kriminella(som man har på fötterna för)verkar inte populärt.
Jag har nämligen blivit ombedd,nja,hotad att jag ”ska hålla käften” och även hotats med att jag kan stämmas.
Obegripligt hur man skulle kunna bli stämd för något så sant,som sanningen.
I synnerhet när den som hotar tillhör samma myndighet som försökt att trycka ned den här badbollen -väldigt länge-och mest av alla vet just hur sann min berättelse skulle vara,
Och farligt obehagligt för dem som har begått brotten mot mig i sin tjänsteutövning för att skydda stjärtgossar och släktingar.Inte trevligt gjort,hur man än ser på det.
Ja ,man skulle kunna säga att jag ,faktiskt inte alls,uppskattar att efter en lång båtresa med min bebis i korgen och i väntan på bagageutlämningen i Visby får en chock.
I form av en 2 meters stor bred gubbe som plötsligt tornar upp sig framför mig,mycket aggressiv och påträngande och som stirrar hatiskt på mig.
Med en hotfull blick och kroppsattityden som skvallrar om att denne gubbe knappt bryr sig om folkmassan omkring som besvärat ser bort inför hans beteende.OM han inte haft några vittnen då tror jag att han följt impulsen som stod att läsa i hans blick;att kasta sig över mig.
Jag känner igen den här gubben ifrån tingsrätten, den gången kom han ut ifrån en rättssal och flinade sadistiskt mot mig.För mig själv undrade jag vem han kunde vara för en typ då, men just då förberedde jag mig på att möta en man som hade hotat mig till livet(ett vittne som hade blivit hotad av dränghjonen, och inte längre ville vittna om deras hetsjakt mot mig ,som han själv erbjudit sig ifrån början, och istället börjat att hota mig när jag ville att han skulle stå för sitt löfte, i en rättegång en trappa upp,så jag lät händelsen passera utan att reagera.
Det borde jag inte ha gjort.såhär i efterhand,för hur kul är det att bli hotad av en åklagare eller polis?;särskilt om just denne är släkt med en av de andra gärningsmännenHu!
Ännu värre om han det är han som orsakat mig hela hetsjakten från de körande dränghjonen som nu är inne på sitt 5,5;e år ,genom sitt brott mot tystnadsplikten då?
Jag kan nästan föreställa mig den här sparkade gubbens min när han satt på myndigheten (innan han blev sparkad)och skulle försöka ”sätta dit den där djävla kärringen” på uppdrag av några sadistiska bögar;ja ,sadistiska homosexuella, det finns såna som inte är snälla också.Och att då tänka sig hans min när hans egen kusin rullar upp ibland sadisterna;det kan inte ha varit kul.Fast jag som kvinna kan väl ändå inte lastas för hans kusins (söners)sadism och brott mig?Varför ska han skydda sin kusin;tror han att hans släkt är finare än någon annans bara för att det är hans släkt?
I mina ögon finns ingen pluspoäng i att vara släkt med honom precis.
Nej nu ska jag ta mig en rejäl funderare på hur jag ska kunna berätta hela den här sadistiska kletiga äckliga historien som jag råkat ut för av främmande grabbar och gubbar här på ön.Och ännu mer ska jag klura på hur jag ska försäkra mig emot att inte myndighetspersonal ska kunna komma åt att hota mig igen.För sådant är de duktiga på hos de tre ”rättsinstanserna” här på ön (bl a ) i syfte att tysta kvinnors röster.
Kanske borde jag investera i en sådan där livvakt som går en halvmeter bakom och håller uppsikt?Att ständigt som enskild kvinna känna sig hotad och behöva vara extremt vaksam under åren tär på krafterna-i synnerhet när vissa av gärningsmännen(läs myndighetsgrabbar/gubbar) försöker lägga ett löjets skimmer över en kvinna som är hotad både pga av deras agerande i tjänsten och av vissa av dem privat.
Jag tror inte att dessa kan känna skam-än mindre kan de stava till empati….

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s