Gotland-Landet Annorlunda…nja…snarare landet Tvärtom

Bakom den idylliska fasaden som semesterparadis är Gotland en ruggig och otäck liten ö.En ministat styrd av nepotism och annan korruption,och börjar man skrapa på ytan så blir man snart rädd inför hur invävt och hemtamt korruptionen tillämpas och grova brott får passera med en axelryckning.Det s k rättssystemet här på ön är intet på något sätt förskonat ifrån samma slags korruption-tvärtom;kollegor,släktingar och partners skyddar varandra när brott begås i tjänsten.Samma myndighetspersoner sitter på gräddhyllan (även sparkade sådana) och tycker att de är förmer än den vanliga pöbeln som rör sig på ön-och som samma gräddhylleinvånare inte tvekar en sekund att slå till med lagen.Ty andras brott är inte samma sak som deras brott-och tro mig ,myndighetsfolks brott i tjänsten på denna ö är många -och ostraffade.Barn och kvinnor är de mest utsatta för brott på denna ö-av män såklart, övergreppen sker ofta,misshandel,hot,sexuella ofredanden och pedofili, och de flesta anmälningar leder ingenstans,trots både bevis,läkarintyg och vittnen mm.Vad beror kanhända detta på?Den gemensamma länken här på ön är att det spelar ingen roll om brottet utförs av en hetero-bi eller homosexuell man ,ty ironiskt nog så just i detta sadistiska våld mot barn och kvinnor förenar sig dessa 3 naturer och blir till en;mannen Det skulle ju kunna kallas hets mot folkgrupp-om nu kvinnor hade räknats till en folkgrupp-kvinnan ses ju inte som människa utan såsom kvinna-i förhållande till mannen och det är mannens;människan(homo sapiens) syn på världen som styr kvinnors liv.Sexismfascismen är extrem här på ön, och starka mörka krafter,;läs sadister, tycker inte om kvinnor som inte håller käft och som inte går omkring som de flesta andra kvinnor här;dvs strykrädda.Kvinnor ska hålla käften,le och föda barn-på det sättet lever ön kvar någonstans glidande mellan 50-talets och medeltidens kvinnosyn.Att det sedan finns några genuint trevliga och medvetna människor i varje socken förändrar ingenting i stort -så länge som allt ska tystas ned och sopas under mattan.Och att myndighetspersoner inom polis,åklagar och domarväsende skyddar varandra och gärningsmän p g a tex släktskap,partnerskap,karriärism ,ren och skär girighet;feta löner och pensioner.Sist men inte minst p g a deras egen självuppblåsta självbild (helt utan anledning)den skulle behöva stickas hål på likt en fisande luftballong.Nästa gång ska jag ge er en fet insider story härifrån ön där jag ska beskriva dessa ovan nämnda mer ingående och vad de sysslar med på sin, av skattebetalarna bekostade ,arbetstid.Jag känner att jag måste varna er för den läsningen-den kan ge upphov till mardrömmar.Mig har den,det jag råkat ut för,orsakat ,på dagens datum, 5,5 års vaken mardröm.

Annonser

Om drakpressen

Jag är författare, ännu så länge endast publicerat miniromaner och en och annan novell i tidningar under åren.Har även studerat sång hos operapedagog i flera år.Försöker få tid att revidera mina ca 2400 skrivna sidor.Det sistnämnda har jag försökt att få tid och energi till sedan jag flyttade till Gotland i augusti 2006.Dock har jag varken fått tid eller ro sedan jag flyttade hit utan istället utsatts för en veritabel hetsjakt av grabbar och gubbar anställda i offentlig tjänst vilkas konsekvenser har tagit upp mycket av min tid och energi.Detta och mycket annat kommer jag att skriva om i bloggen som jag bygger upp pö a på som andan faller på.
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s